Despre agresivitatea propagandei homosexuale. Marșul LGBT „Dumnezeu nu face politică”

Ieri, asociațiile susținute de finanțările lui Soroș au scos din nou capul la drum, precum șarpele. Iar cum, conform proverbului românesc “șarpelui când i se face de bâtă, scoate capul la drum”, s-a dovedit că activiștii neo-marxiști – care ieri susțineau “vrem spitale, nu catedrale” și țipau împotriva tăierii gazelor de șist și exploatării pădurilor au ieșit și ei în stradă, poate-poate or găsi un stâlp, un perete, un extremist religios cu o icoană în brațe, ceva de care să se lovească cu capul și apoi să urle, cu fața plină de sânge, în fața camerelor de luat vederi: ”priviți ce victime suntem, cum ne discriminează intoleranța și ura majorității creștin-ortodoxe a poporului român ! Săriți voi, europenilor și apărați-ne de Noua Dreaptă, Becali și golanii care ne bat pentru singura vină că suntem ALTFEL.”

Din păcate pentru ei, românii nu sunt proști și au învățat să joace jocul toleranței: parada tinerilor plătiți cu burse Soroș, conduși de mânuță de eminența cenușie Mircea Toma, cel care distribuie cașcavalul lui Soroș prin Active Watch, nu s-a lovit decât de indiferența și glumele trecătorilor.

Nici un habotnic religios cu icoane, nici un extremist îmbrăcat militar nu s-a năpustit peste ei, pentru a le da apă la moară. Motiv pentru care au stat înghesiuți ca oițele ascultătoare, pe trotuarul de la Piața Romană, după care au pornit în marș spre un Guvern în care la ora aia nu era nimeni să îi audă sau să îi bage în seamă.

Principala supărare a activiștilor neomarxiști care constituie nucleul dur al agenților Guvernului israelit al Noii Ordini Mondiale, este că România a rămas în urmă la implementarea “reformelor” ce vizează acordarea de drepturi minorităților sexuale, fapt ce întârzie disoluția societății, în special a celulei de bază a acesteia: familia tradițională formată din uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Problema lor este că identitatea spirituală, morală și națională a indivizilor continuă să se formeze în continuare în familie, dând naștere unor oameni cu personalitate și rădăcini, imuni la “valorile” și “modelele” aberante susținute de arhitecții Guvernului Planetar.

Privind în perspectivă istorică, familia tradițională se află sub atacul jidănimii de peste 150 de ani: au început cu “dreptul” femeii la muncă, care a urmărit în realitate doar scoaterea femeii din gospodărie, din cămin, din viața și educația copiilor, rolul ei fiind preluat de Stat, prin creșe, grădiniță și școală. Aruncarea femeii în competiție cu bărbatul a dus la masculinizarea femeii. Așa-numita emancipare sexuală a femeii nu i-a adus decât însingurare și suferință. În societatea modernă de consum occidentală sunt milioane de femei singure, corporatiste-robotizate al căror singur scop în viață este acela de a se afirma la locul de muncă. Aceste femei nu sunt capabile să relaționeze normal cu bărbații, să își construiască o familie, o relație, rezultatul fiind numărul mare de femei singure din zona educată.

Acum, s-a trecut la atacul final: relativizarea conceptului de familie. Activiștii agendei modialiste nu vor căsătorii între persoane de același sex în România pentru că zeci sau sute de mii de homosexuali români mor de nerăbdare să se căsătorească. Nu! Ei vor desființarea familiei tradiționale, căci ei urăsc cu “ură sănătoasă, iudaică” (expresia îi aparține lui Ellie Wiesel !) tot ceea ce stă în calea instaurării Guvernului Mondial Sionist. Familia tradițională este pusă sub lupă, criticată și controlată tot mai mult, mai ales când vine vorba de educarea copiilor. Sub pretextul apărării drepturilor copiilor, părinții pau început să piardă una câte una, prerogativele de părinți, educaționale.

Căci trebuie să ne fie clar un lucru: atâta vreme cât lumina există, întunericul nu poate cuprinde lumea. La fel, atâta vreme cât oamenii vor trăi în familii normale, naturale, formate din bărbați și femei, care dezvoltă apartenența și afecțiunea între indivizi, coeziunea socială care ne conferă identitate ca națiuni, Guvernul Mondial nu poate fii instaurat. Sau nu fără a fi în pericol să fie răsturnat.

În aceste condiții, singura armă a normalității majorității rămâne umorul. Până și diavolul se rușinează atunci când este expus în ridicolul și micimea pretențiilor sale exagerate.

De aceea, trebuie să tratăm cu umor, bună dispoziție și muuultă relaxare scremerile celor 300 de tineri elevi și studenți plătiți cu burse Soroș pentru a manifeste pentru chestii pe care nici măcar ei nu le practică: chestii gen homosexualitatea și lesbianismul. De unde știu că nu au fost homosexuali și lesbiene la marșul LGBT ? Simplu: pentru că am fost acolo să caut lesbienele, pentru a le converti la normlitate și am plecat cu mâna goală.

Una peste alta, deși s-a clamat că “Dumnezeu nu face politică” se pare că organizatorii mitingului își doresc să facă politică, și încă în stil mare. Căci altfel nu se explică “mesajele” de susținere pentru Johannis, și cele de “condamnare” ale lui Dacian Cioloș, purtate de manifestanți la miting. Să înțelegem că Primul Ministru al României nu este destul de gay friendly pentru gusturile Marilor Arhitecți Noii Ordini Mondiale ?

Miza mitingului a fost clară: blocarea inițiativei celor 3 milioane de români de modificare a Constituției României prin referendumul în care românii vor fi consultați  dacă vor ca familia să fie definită în Constituție drept “uniunea dintre un bărbat și o femeie”, ceea ce ar stopa asaltul asupra Codului Civil al celor ce îl susțin din umbră pe Remus Cernea cu repetatele proiecte de modificare a definiției familiei în acest cod.

Aici se vede de altfel și ipocrizia discursului acestor marxiști ce vor să își impună dictatura asupra majorității: 300 de oameni au pretenția să blocheze inițiativa a 3 milioane, în scopul de a împiedica un popor întreg să aleagă cum vrea, la un referendum. Vi se pare normal ?!?

1915 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.