PSD Constanța, între cinism și demență? – „A fost o deszăpezire la timp, eficientă, pe placul constănţenilor. Nu s-au creat aglomerări şi munţi de zăpadă.”

Ați fost indignați de faptul că psd-iștii din Primăria Constanța au abandonat două  săptămâni orașul sub zăpezi?

Priviți uluiți mormanele de gunoaie pe care Polarisul, plătit cu milioane de euro din bugetul local vi le-a lăsat între blocuri?

Ați derapat cu mașina pe străzile înfundate de omăt sau acoperite de gheață? Exact ca într-un bancul despre curva care în momentul când e surprinsă „în fapt” de bărba’su îl întreabă „Crezi ce-ți spun sau ce vezi cu ochii tăi?”, secretarul executiv al PSD Constanţa și fost viceprimar al municipiului, Gheorghe Donţu, a declarat pentru Replica  :

Gheorghe Donțu, secretar PSD Constanța.

A fost o deszăpezire la timp, eficientă, pe placul constănţenilor. Nu s-au creat aglomerări şi munţi de zăpadă. Felicit decizia primarului Decebal Făgădău. Nu putem cheltui, după părerea mea, banii constănţenilor numai pe mutatul zăpezii. Nu putem cheltui bani pe apa sâmbetei„!

Comentariile din subsolul articolului amintit certifică faptul că în frâne și-n PSD, nu poți avea încredere; declarațiile halucinante ale fostului docher FSN-ist – ajuns secretar general al PSD Constanța exact în zilele în care idolul tinereții lui, tov. Ion Iliescu fuge ca un şobolan din fața instanțelor care îl judecă pentru crimele din timpul Revoluției şi mineriadelor – au stârnit un val de indignare iar mulți cetățeni îl suspectează pe politician de demență:

Alex(16 ian 23:04)
Rusine sa va fie domnule Dontu … cum puteti sa spuneti asa ceva … doar bulevardele au fost curatate … am dat la lopata anul asta cat nu am dat in 10 ani !!!
ati votat PSD, asa va trebuie!(16 ian 22:47)
cretinii au votat cretini.
ana(16 ian 22:35)
Nu ne mai mintiti Constanta e ingropata in mormane de zapada iar voi stati la caldura si ne furati rusine la primar care a promis nu mai minciuni
Dontu bate saua(16 ian 22:26)
Il umfa in pene pe Lungoci, vrea sa-l propulseze prefect, Dontu ii sufla in panze, doar e ca si copilul lui, nu? Daca Dontu e in draganele cu ma-sa…
dontule esti un muc(16 ian 22:26)
asta i drogat clar cica nota 11 dezapezirea au facut o constantenii cu proprile lor lopeti energie ori tigani platiti
Deci(16 ian 22:25)
VOTATI PSD FOREVER TAMPITILOR
chelu(16 ian 21:52)
Bai nene esti idiot! Bine ca nu te mai poti reproduce… Dumnezeule, ce cretin!
Silviu(16 ian 21:45)
domnule dontu, nu mai inspirati din rezerva de „zapada” a domnului mazare, va afecteaza vederea asupra deszapezirii orasului.
Simion(16 ian 21:45)
Un distrus
gogu(16 ian 21:43)
Chemati repede salvarea!!! Omul un este caz de spitalul 9!!!
Campari(16 ian 21:40)
Dontule esti senil!Iar ai inghitit supozitoarele cu apa?Nota 11 pe o scara de valori de la 10 la 3000 probabil!Daca tot vedeti orasul asta asa bine deszapezit mergeti sa vedeti zona din jurul Cimitirului Central,perimetrul delimitat de strazile Th.Burada,Baragan,Corbului si I.L.Caragiale.Nici nu ai pe unde sa treci ca si pieton sau sa parchezi ca si conducator auto!Ce sa-i facem,mortii nu pot sari gardul sa deszapezeasca!A cui este treaba?Fagadau,Polaris,Draghici?
Eu constantean(16 ian 21:28)
Asta ori e idiot ori e drogat…..cum sa dai 11 cand orasul e o hazna….niciodata nu a aratat in halul asta….. ne conduc niste retardati care habar nu au ce trebuie facut….. si asta vine de la unu cu fata de cioban…
Uztnod(16 ian 21:15)
exista lumi paralele astfel nu inteleg de ce unii percep realitatea altfel decat se prezinta. constanta noastra nu seamana cu constanta lor.
Claudiu(16 ian 21:07)
Sa va dau la gurita la tot PSD si toata conducerea Constantei
bravo constanteni(16 ian 21:06)
ati votat PSD , na luati!Ei baga in buzunar voi ….!Caraibe,Maiami,mergem la munte,ne doare in … de Constanteni..lasa ca ei sunt…,gigacaloria o mai crestem,mai scumpim gazele,vedem ce impozite mai marim ,si mai mergem si prin Thailanda ca ne place bine rau de tot!Hai ce mai facem cu Constantenii nostri..poi ce sa mai se mai gandesc la alte taxe, lasa ca vine iar ninsoarea , lasa ca Constanteni astia ies din casa doar vara in Mamaia ca na bagam si acolo taxe si mai facem ceva plimbari prin SUA.
dan(16 ian 21:00)
Pai ,comunistii astia daca nu se lauda ei intre ei,cine dracu sa-i laude.
Cristi(16 ian 20:55)
Suntem mintiti cu nerusinare de niste incompetenti care cred ca au cheltuit banii pt dezapeziri pe luminite. Domnilor , circulatia a fost dificila datorita muntilor de zapada necuratati. Consideri ca ne jigniti inteligenta cu aceste declaratii .Alegerile sau terminat demult lasati naiba lobby-ul si apucati-va de treaba .
Cip(16 ian 20:48)
Poate 1 ai vrut sa spui. A fost jalnica dezapezirea la Constanta. Poate in judet a fost mai bine dar in oras a fost jale.
ala(16 ian 20:47)
Voi l ati ales, asa ca nu mai plangeti
bich(16 ian 20:34)
Astia ne prostesc asa pe fata cu un tupeu inimaginabil!
mimi(16 ian 20:31)
cine mai este si idiotul asta…! Fagadau doarme sau este plecat in Africa nu vede ce este in oras,,! RUSINE sa va fie
Gabi(16 ian 20:28)
Ori e bou, ori e bou.
Fagadau(16 ian 20:27)
Un jeg de om. Mai bine tacea
Ce fata(16 ian 20:21)
De betiv notoriu are si Dontu asta! Si sigur nu era treaz cand a vorbit!
Ileana(16 ian 20:18)
Probabil domnu’ Dontu n-a fost astazi pe Tomis de la Capitol pana la Dacia. Sau pe Lapusneanu de la Casa de cultura la Dacia! Sau n-a intrat pe nicio straduta. Nici macara pe aia din fata primariei, str . Dragos Voda. E dus cu capu’! Ce cauta oamenii astia la conducerea orasului? Eu una nu i-am votat! Toti au impresia ca ne-am nascut ieri! Sunt toti niste inconpetenti!!!!
bla bla(16 ian 20:17)
Dobitoc de-a binelea!
vic(16 ian 20:00)
asta-i tampit!
Un cetatean(16 ian 19:49)
Serios ? Poate nota 11 din 1000 . Domnului gheorghe dontu, poate esti in alt oras , ca aici in Constanta dupa o saptamana de la ultima zapada ati reusit sa dezapeziti partial . Nesimtitilor ..
alex(16 ian 19:47)
mori da-te dracu de cacat infect , a fost pe placu lu mata ….
uiop(16 ian 19:45)
A fost o deszapezire pe placul pizdii ma-tii de idiot notoriu! Noroc ca au mai crescut temperaturile si s-a topit de la sine……
dragos(16 ian 19:33)
Sigur are actiuni la Polaris …
ion(16 ian 19:32)
Dontu, o fosila scuipata de Mazare si care, ca si cretinul de Iliescu, face comentarii. Bai boule, pe lume traiesti? Poate la tine acasa Polaris a dat cu matura, ca in rest, e varza tot orasul. Draga mos senil, stai dracu la pensie si recunoaste ca esti depasit sau crezi ca Gagadau iti va face statuie? ! Concluzia: un pesedist expirat si comunist care ar trebui sa isi vada de nepoti, nu sa manance rahat aiurea…..
constantenii sunt praf(16 ian 19:30)
si tot mai stati pe facebook si nu faceti nimic? pai e bine. data viitoare sper sa ramaneti si fara curent o saptamana….poate asa veti iesi din case…..
Sasu(16 ian 19:30)
Mosu asta e tampit! Numai el putea sa debiteze o asemenea clasificare. Da,stai bre,ca tataie este secretar general,poate sa spuie ce vrea!Cum sa nu-l gadile la oua pe Deci,cand asta este in biroul permanent si poate sa-i strice apele la numiri!Aaaaa
lex(16 ian 19:29)
este clar, a bagat nasul la „zapada”!
constantean(16 ian 19:21)
In traducere libera omu’ a zis ca PSDul se pisha pe noi! Ne meritam soarta!
Benin(16 ian 19:19)
Muistuleeeee….in numele caror constanteni vorbesti tu futute in gura de obosit?
Prietene(16 ian 19:18)
Prietene esti de-a dreptu cretin
bebe(16 ian 19:15)
Cretinule ..nu vezi cum merg oamenii
Luci(16 ian 19:11)
Hai sictir…
anal politic(16 ian 19:09)
toata declaratia relicvei Dontu este in antiteza totala cu realitatea , nu s-a facut nimic la timp. nu eficienta, a fost inexistenta in multe zone !!! Ce decizie a lui Fagadau? Asta e ascuns de la revelion
radu(16 ian 19:02)
Nerusinatule, probabil la antipa s-a facut deszapezire denota 11!!!!
kkmk(16 ian 19:02)
Cred ca vrut sa zica nota 1 dar parkinsonul a lovit exact in acel moment, a iesit 11. Sau probabil s-a referit la anumiti cetateni de pe anumite strazi nu la voi paduchiosilor!

radu(16 ian 18:59)
Dement, dementa, demential!
biata,Constanta !(16 ian 18:57)
PETRE TUTEA;comunistii nu trebuie tratati ca infractori politici,ei trebuie tratati ca infractori de drept comun;ca hotii de buzunare,ca tilharii,ca violatorii de dame.
marian(16 ian 18:51)
mosu e senil
Luci(16 ian 18:48)
Nu va mai drogatz !!
anton , pe bune(16 ian 18:47)
Mai nea Gheorghe , despre care constanteni multumiti vorbesti bre ?Poate despre constantenii din Alba sau Timisoara . Daca taceai necunoscut ramineai .
ionescu(16 ian 18:45)
cred ca dvs. aveti cataracta sau sunteti rupt de realitate!
C&C(16 ian 18:39)
Unde mortii vostrii a fost de nota 11????? Baaaai… voi ori sunteti drogati ori va arde de spanzuratoare!
Sofer(16 ian 18:34)
Doamne,Dontule esti praf,tu dimineata inseamna ca erai in alta lume,in oras e prapad si tu zici ca a fost pe placul constantenilor?RUSINE!!!
Fosila(16 ian 18:30)
Bai fosilatule, carcasa ambulanta, erai fumat cand au vazut deszapezirea ? Nu ai facut un raport de activitate sa-i predai prea maritului felix ? Uuuuu , comunistuleeeee !
Komas(16 ian 18:25)
Tataie, ori esti prost, ori senil.
Nicu(16 ian 18:18)
Sa-ti fie rusine,in Faleza nord jumate din strazi sunt infundate
Danila(16 ian 18:09)
Bai Prepeleac zis si Dontu, esti … nu imi gasesc cuvintele si nu vreau sa-ti jignesc mama si neamul…Esti… Doamne cum lasi asemenea specimene libere printre noi? Atentie!!!… Asta s-ar putea sa muste! E nebun Doamne! Auzi dumneata… nota 11…

41895 cititori.

One thought on “PSD Constanța, între cinism și demență? – „A fost o deszăpezire la timp, eficientă, pe placul constănţenilor. Nu s-au creat aglomerări şi munţi de zăpadă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.