ADEVĂRUL MICROSOFT “ECOSISTEMUL MICROSOFT – UCIGAŞI PROFESIONIŞTI … DIN CULPA DNA”

 

„Este un vot politic, care blochează justiţia (…) Deci o mamă rămâne să aştepte” Laura Codruta Kovesi 21 Septembrie 2016.

DNA blochează justiţia „Cine, cu nume şi prenume, a acceptat ca într-un bloc al SRI să funcţioneze Hexi Pharma? Adică o firmă pe care acum statul o repudiază, evident fără niciun fel de chef, dar pe care trebuie s-o ancheteze pentru că altfel lumea ar înţelege totul, dintr-odată. Şi, de fapt, ce e de înţeles? Muşamalizarea Colectiv, ascunderea infecţiilor nosocomiale (Spitalul de Arşi şi Spitalul Judeţean din Suceava sunt doar exemplele cele mai recente), imunitatea lui Gabriel Oprea şi muşamalizarea Hexi Pharma sunt forme de neasumare a modului în care statul se comportă cu propriii cetăţeni. Că nu-i protejează, că-i minte, că-i ucide pur şi simplu ”de pe bancheta din spate” sau că-i expune bacteriilor la suprapreţ şi apoi îi bate asigurator pe umăr, numitorul comun e că nu recunoaşte şi nu-şi asumă. 

Şi nu-şi asumă pentru că, dacă admit ce-au făcut, ei ar trebui să plece. Dar unde să plece şi ce să facă? Altceva nu ştiu.”

http://www.tolo.ro/2016/09/21/sezonul-musamalizarilor-si-al-imunitatilor/

Doamnă Procuror Şef DNA,

Va rugam sa va asumati repectarea Drepturilor Fundamentale, Constitutiei si Legii, referitor la Dosarele 85/P/2011, 21/P/2006 si alte dosare in „lucru” la DNA de zece ani.

Ne referim la anchetele interminabile, conduse cu incalcarea flagranta a legii in cazurile Omnis vs. Microsoft – Comisia Europeana – Medist – SRI – RSC – MAI – ORDA – OLAF – Asesoft – Teamnet si alte entitati corupte si/sau criminale.

Daca refuzati in continuare sa dati curs solicitarilor noastre legitime si legale, si sa incercati cu determinare sa ne extrerminati cu metode Microsoft Evangheliste si de Politie Politica de tip Securitate, va solicitam sa plecati daca altceva nu ati invatat, inca in pofida sfaturilor si ajutorului primit de la ambasadele SUA si UK si de la FBI-DoJ-FCPA – SEC si alte institutii, care nu au fost corupte de Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si multi altii.

Vă dorim succes

MARŢI O ZI GREA … MIERCURI ŞI MAI GREA

Marti 20 Septembrie a fost o zi foarte aglomerata, DNA a dat un Comunicat, Ambasadorul SUA a dat un comunicat, Ambasadorul George Maior a tinut un discurs in Boston, Ambasadorul SUA a tinut un discurs in Bucuresti, Ambasadorul Amgliei a dat un comunicat, Monica Macovei a dat din gura, Laura Codruta Kovesi nu a dat (din) nimic, decit un comunicat la rubrica Decese ale Democratiei :

UCIDEREA DIN CULPĂ A STATULUI DE DREPT

“Respingerea cererii procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie de începere a urmăririi penale, de către majoritatea membrilor Senatului României, are drept consecinţă blocarea anchetei penale faţă de Gabriel Oprea cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă şi îi plasează pe procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în imposibilitatea stabilirii răspunderii penale a fostului ministru de interne pentru moartea poliţistului Bogdan Gigina. Cu alte cuvinte, voinţa exprimată de majoritatea senatorilor faţă de cererea formulată de procurori înseamnă că actul de justiţie nu mai poate fi înfăptuit, Comunicat DNA, marţi 20 Septembrie 2016

In sfirsit Laura Codruta Kovesi constata, dupa ce a protejat personal si foarte in particular Mafia Microsoft timp de un deceniu, ca in general actul de justitie nu mai poate fi indeplinit, de parca pina acum DNA a facut altceva decit sa ii protejeze pe cei pe care acum cind de ochii lumii ar vrea sa ii ancheteze, nu mai poate, vezi Calin Popescu Tariceanu, George Maior, Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Varujan Vosganian, Ovidiu Artopolescu, etc.

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7726

MORTUL ŞI NAŞUL SUNT DE VINĂ

„De altfel, poate nu e lipsit de atentie, cel de pe masina de politie era nasul tanarului politist. Din ce stiu, chiar i-a spus: ‘nu cred ca e bine sa vii in seara asta’. Daca era un profesionist…”, a spus Oprea „NAŞUL TUTUROR NASILOR”

Sa ai frinele de la motocicleta stricate, sa muncesti 18 ore pe zi, sa conduci noaptea pe frig a treia coloana oficiala, in timp ce NAŞUL STATULUI MAFIOT si al coloanelor oficiale, sta singur si munceste pe bancheta din spate 24 de ore pe zi ca un adevarat profesionist, pentru asta nu ar trebui sa moara nimeni … nu de alta da’ se supara naşu’ că mai trebuie sa duca o cruce in spatele sau de interes national si de militar exemplar … (Miron Cosma si SOV il descriu in alti termeni).

SĂ TRĂIASCĂ NAŞII MICROSOFT – ADEVĂRAŢI PROFESIONIŞTI

Gabriel Oprea e nasul lui Dumitru Nicolae „Niro” – proprietar al Central Park, George Maior este nasul lui Victor Ponta (proprietar apartamente Central Park), Victor Ponta este nasul lui Sebastian Ghita, Sebastian Ghita este nasul lui Codrut Seres, Calin Popescu Tariceanu (proprietar apartamente Central Park) este nasul lui Bogdan Olteanu, Sebastian Vladescu (proprietar apartamente Central Park) este nasul lui Cristian Boureanu, SOV este „nasul” lui Varujan Vosganian, Vasile Blaga si unei majoritati confortabile in Senatul Statului Mafiot …

Acestia sunt o mica, dar reprezentativa parte a grupului de parteneri si profitori ai ECOSISTEMULUI MICROSOFT, atit de drag lui Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea, Vasile Blaga, Gabriel Oprea si ai altor asasini ai statului de drept.

http://www.riseproject.ro/cum-au-circulat-banii-in-cazul-vintu-olteanu/

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21285686-cum-aparut-trei-apartamente-niro-averea-lui-calin-popescu-tariceanu-procurorii-reusit-faca-legatura-retrocedarea-fermei-baneasa-catre-gruparea-truica.htm

http://www.puterea.ro/dezvaluiri/exclusiv-documentele-care-il-trimit-pe-victor-ponta-in-panama-cum-s-a-ales-familia-fostului-premier-cu-trei-apartamente-in-complexul-central-park-136560.html

http://www.romaniacurata.ro/toti-oamenii-premierului-victor-ponta-si-afacerea-microsoft/

http://www.gandul.info/stiri/cine-este-nicolae-dumitru-retinut-de-dna-in-dosarul-microsoft-legaturile-pe-care-le-are-cu-elena-udrea-si-gabriel-oprea-13474985

http://www.stiripesurse.ro/cine-l-a-aparat-prin-vot-pe-gabriel-oprea-24-de-nume-de-senatori_1152877.html

STATUL DE DREPT E MORT, TRĂIASCĂ DNA !

STATUL DE DREPT CARE NU A EXISTAT NICIODATĂ … E MORT

„Această corupţie subminează statul de drept, siguranţa publică, subminează stabilitatea ţării. (…) Creşte costurile de producţie şi, de asemenea, afectează imaginea României în lume (…). Subminează climatul de investiţii şi încrederea în instituţiile publice ale României”, a afirmat Klemm.

„Aşa cum ambasada mea a exprimat de multe ori şi am emis o declaraţie din nou astăzi (marţi – n.r.), credem cu tărie că nimeni nu ar trebui să fie mai presus de lege şi că vinovăţia şi nevinovăţia este ceva ce ar trebui determinat în tribunale şi nu în Parlament. Suntem dezamăgiţi că Parlamentul a acţionat în aşa fel încât domnul Oprea să aibă imunitate”, a afirmat Hans Klemm, întrebat despre decizia luată de senatorii români în cazul Gabriel Oprea.

La rândul său, ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a arătat că este dezamăgit de votul dat în Parlament şi că nevinovăţia se stabileşte în sala de judecată, scrie News.ro.

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a spus, marţi, când a fost întrebat care este opinia sa despre decizia senatorilor de a respinge cererea DNA de efectuare a urmăririi penală faţă de Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă, că nu poate să comenteze cazuri individuale, dar că „este un principiu important, în democraţie, acela că legea trebuie să fie egală pentru toţi”.

http://www.realitatea.net/ambasadorul-marii-britanii-despre-decizia-in-cazul-lui-oprea-legea-trebuie-sa-fie-egala-pentru-to-i_1983870.html

http://jurnalul.ro/stiri/justitie/ambasadorul-sua-la-bucuresti-hans-klemm-suntem-dezamagiti-ca-parlamentul-a-actionat-astfel-incat-domnul-oprea-sa-aiba-imunitate-724029.html

TRĂIASCĂ DNA ÎN FRUNTE CU INTERESUL NAŢIONAL KOVESI

„Ambasadorul SUA a apreciat, în context, practicile eficace adoptate în ultimii 10 ani de România în domeniul combaterii corupţiei.”

Laura Codruta Kovesi implineste 10 ani de realizari „dar mai are mult de lucrat pentru a finaliza reformele din ultimii ani

„România, alături de partenerii săi internaţionali, a făcut eforturi mari pentru a combate corupţia. România a intrat în Uniunea Europeană cu promisiunea de a lupta pentru o societate mai curată şi mai puţin coruptă. Aceasta se reflectă în MCV, prin care se angajează să reformeze sistemul judiciar, să combată corupţia la toate nivelurile şi să stabilească o Agenţie de Integritate. România a făcut progrese majore în toate aceste aspecte, dar mai are mult de lucrat pentru a finaliza reformele din ultimii ani”, a subliniat Ambasadorul Regatului Unit Paul Brummell

România a intrat intr-o Uniune Europeana corupta de Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si alte corporatii multinationale, care in prezent beneficiaza de „serviciile” celor care i-au sustinut in jaf si tilharie vezi cazurile Manuel Barroso, Per Hellstrom si altii.

QUO VADIS KOVESI ?

Ambasadorul american a arătat că legislaţia adoptată în SUA în urmă cu 50 de ani în ceea ce priveşte corupţia — Legea dării de mită în străinătate — permite organelor de anchetă americane să urmărească penal firme suspectate a se fi angajat în dare de mită nu numai pe teritoriul Statelor Unite, ci oriunde în lume.

„De la votarea sa în 1977, această lege a dus la anchetarea cu succes a peste 200 de dosare mari de corupţie în 80 de ţări, fiind vorba de sancţiuni în valoare de 7,5 miliarde de dolari. Această legislaţie a ajutat la instituirea unei culturi anticorupţie în SUA”, a mai spus Klemm.

Brummell a subliniat că Marea Britanie are adoptată din 2010 o Lege anti-mită, care introduce, printre altele, sancţiuni pentru companii în cazul în care se constată „eşecul de a preveni corupţia care are loc în numele companiei”.

Avind in vedere ca Tony Blair vine in Romania pe banii lui Sebastian Ghita (Asesoft, Teamnet) si Bill Clinton pe banii lui Gabi Marin (Omnilogic), ambii „beneficiari ai Ecosistemului Microsoft, si ca invitat de onoare este interesul national George Maior, DNA mai are mult de lucru pentru a asimila implicatiile geo politice …

GEORGE MAIOR NU SE LASĂ

„Ambasadorul României a transmis aprecieri comunităţii româneşti din zona Boston pentru unitate şi numeroasele iniţiative dezvoltate prin intermediul structurilor asociative precum Asociaţia Românilor din New England, reiterând şi cu acest prilej că una dintre priorităţile mandatului său de ambasador este legată de consolidarea relaţiei cu comunitatea românească din SUA. De asemenea, domnul George Cristian Maior a vorbit despre perspectivele foarte bune ale dezvoltării unor parteneriate între instituţii de învăţământ superior din SUA şi universităţi din România”, mai relevă reprezentanţa diplomatică de la Washington.

„Pe data de 19 septembrie 2016, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii a fost invitat să conferenţieze la The Belfer Center for Science and International Affairs din cadrul Harvard Kennedy School of Government, parte a Universităţii Harvard.(…) În cadrul evenimentului, domnul George Cristian Maior a vorbit despre rolul intelligence-ului în crearea politicilor publice, precum şi despre climatul de securitate din regiunea ţării noastre”

„Deci, încetineşte tot procesul de dezvoltare a României. (…) Această corupţie subminează statul de drept, siguranţa publică, subminează stabilitatea ţării. (…) Creşte costurile de producţie, cum ar veni, şi, de asemenea, afectează imaginea României în lume, când e vorba, de exemplu, să se gândească o firmă unde să investească. Subminează climatul de investiţii şi încrederea în instituţiile publice ale României„, a afirmat Klemm.

http://www.agerpres.ro/politica/2016/09/20/ambasada-romaniei-in-sua-maior-a-conferentiat-la-universitatea-harvard-despre-rolul-intelligence-ului-in-crearea-politicilor-publice-21-10-38

Doamnă Procuror Şef DNA,

După cum vedeţi, primiţi tot suportul ambasadelor SUA şi UK în România, dar după cum se spune „Dumnezeu îţi dă dar nu îţi bagă în traistă”.

„Imaginea României în lume”, respectiv Ambasadorul României în SUA George Maior, unul dintre protejaţii DNA-PICCJ, are un mesaj contradictoriu cu mesajele Ambasadorului SUA în România Hans Klemm.

Maior este fericit că suntem pregătiţi să primim investitori străini şi să ne asociem cu universităţi din SUA, în timp ce Klemm constată că în România „tirania corupţiei” a învins orice spoială de „democraţie”.

Ambasadorii SUA şi UK sunt diplomaţi politicoşi, care încearcă să nu se amestece în treburile interne şi să vă încurajeze, astfel încît să faceţi ceea ce legea vă impune, şi anume să respectaţi Drepturile Fundamentale, Constituţia şi Legea.

Vă solicităm să respectaţi legea şi drepturile fundamentale şi să daţi curs solicitărilor noastre legitime şi legale pe care le facem începînd din anul 2004 pînă în prezent în atenţia SRI, MAI, OLAF, PICCJ, DNA.

După cum vă informăm începînd din anul 2006, vom continua să luptăm pentru respectarea Drepturilor Fundamentale, Constituţiei şi a Legii, pe care continuaţi să le nesocotiţi.

„Este un vot politic, care blochează justiţia (…) Deci o mamă rămâne să aştepte” Laura Codruţa Kovesi 21 Septembrie 2016

Vă aduc la cunoştinţă că mama mea a decedat în condiţii suspecte în anul 2011, cînd eu mă aflam la DNA în contextul investigaţiilor pe care DNA le face începînd din anul 2005 pînă în prezent, în cazul Omnis vs. Medist – SRI, RSC – MAI, Leader Hight Tech – Asesoft – Teamnet, Comisia Europeană – Microsoft.

Mama nu mai aşteaptă lege, adevăr, justiţie şi dreptate, dar noi continuăm să vă informăm, documentăm şi să vă solicităm să respectaţi legea sau să vă daţi demisia.

Vă dorim succes

P.S.

„Eu am venit astăzi doar să o susţin pe colega noastră, este vorba de o cercetare disciplinară, în dosarul în care a fost investigat fostul ministru de Interne Oprea Gabriel, fostul ministru de Interne Tobă şi fostul şef al Direcţiei de Informaţie şi Protecţie a MAI. Am venit doar să îmi susţin colega”, a menţionat şefa DNA.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Dumneavoastră aţi venit în 2016, adusă „special” să susţineţi cu perseverenţă infracţională Ecosistemul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS şi entităţile asociate acestei reţele internaţionale de crimă organizată.

Vă dorim succes în continuare

2253 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.