Românii din Texas pregătesc mitinguri de amploare!

Românii din Texas organizeaza un rally pentru Familia Bodnariu, sâmbătă, 6 februarie, de la orele 10.00 în faţa Consulatului Norvegian din Houston. Adresa: 3410 West Dallas Street, Houston, Texas 77019. Organizatorii aşteaptă participarea a sute de români din tot statul. Comunităţile din Arkansas si Louisiana şi-au anuntat participarea şi sunt aşteptaţi protestatari şi din statele adiacente. Iniţiatorii sunt toate bisericile române din Houston.

Evenimentul nu este un mars ori un eveniment de strada ci un rally – se va tine pe trotuarele străzii din faţa Consulatului. Va dura peste două ore. Şi-au anuntat participarea avocaţi americani creştini care pledează pentru drepturile copiilor şi ale părinţilor şi mass-media.
„Rally de la Houston” e deosebit de important deoarece Norvegia obţine profituri uriaşe din afacerile care le face în regiunea amintită. Peste 200 de companii norvegiene fac afaceri în Houston, iar comunitatea norvegiană e cea mai mare din afara statului nordic, în jur de 10.000 de oameni. Mari companii (Baker Hughes, Halliburton, KBR ori Exxon) investesc sume uriase în industria energetica a Norvegiei iar Texasul e strategic în eforturile comune de a demasca aspectele întunecate ale statului acuzat si abuzurile pe care Barnevernet le face împotriva siguranţei familiei şi copiilor.
Va reamintim ca tot pe 6 februarie sunt programate proteste similare la Braşov si Brisbane (Australia). Pe 13 februarie romanii din San Francisco au organizat un miting.

1701 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.