INNA lansează ”Pretty Thoughts” în colaborare cu Henri Purnell. Performance video spectaculos!

INNA revine cu o nouă colaborare pentru ”Pretty Thoughts”, o nouă piesă dance produsă de Nobody Cares, cu Henri Purnell, un tânăr muzician din Germania. ”Pretty Thoughts” vorbește despre cum poți să treci peste o relație care s-a încheiat.

Piesa a fost lansată cu lyric video pe contul oficial al lui Henri Purnell și cu un super performance video pe canalul de YouTube al INNEI.

Videoclipul spectaculos a fost filmat de Alexandru Mureșan în CORE by RADAR, un fuselaj impresionant de Boeing 737 transformat într-o instalație de new media art unică în lume. Aceasta a fost concepută de RADAR și dezvoltată împreună cu studiouri și artiști independenți ce îmbină arta cu tehnologia și în colaborare cu ROMAERO.
Mai multe despre RADAR- platformă de new media art aici https://www.radarnewmedia.art/

”A fost o super experiență, mi-a plăcut să filmez într-un setup atât de cool și impresionant la CORE by RADAR! Enjoy ”Pretty Thoughts!”, a spus INNA.

De curând, INNA a lansat o colaborare cu Michael Calfan pentru piesa ”Call Me Now”. Anul acesta, a lansat single-urile ”Not My Baby” și ”Read My Lips”, feat. FARINA, dar și ”Sober”, ”Nobody”, ”VKTM” cu Sickotoy și TAG și ”Discoteka” cu Minelli.

417 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.