Fosta organizatie a PRU Eforie a trecut în tabăra lui Palaz!

Lucia Sărăcilă, președinte PRU Eforie, împreună cu cei 11 membri ai Biroului Politic Local și cu un număr de 107 membri s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară.

„Am hotărât să facem acest pas, deoarece avem încredere în politicile Partidului Mișcarea Populară și a faptului că acest partid poate face o opoziție reală față de actuala administrație din orașul Eforie dar și față de practicile acestora vis-a-vis de cetățenii orașului. Sunt convinsă că vom avea sprijin pentru a ne putea bate pentru, și în interesul cetățenilor din Eforie.” a declarat Lucia Sărăcilă.

Prezent la această întâlnire, președintele organizației județene PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a declarat:

„Salut venirea noilor colegi care au decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară, mai ales că nu este vorba doar de unul sau doi membri și este un pas făcut de o întreagă organizație a PRU, ceea ce denotă o maturitate politică și o responsabilitate din partea membrilor acestui partid. Mă onorează încrederea noilor colegi pe care mi-au acordat-o și mă responsabilizează în vederea aplicării unor politici pentru cetățeni prin crearea unei opoziții reale în Eforie. Sunt convins că alături de echipa PMP Eforie, noii colegi veniți de la PRU vor pune umărul la întărirea organizației județene a PMP Constanța. Le urez mult succes!”.

PMP Constanța

1961 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.