23 martie, Palatul Copiilor: concert Trăistariu și prezentare de câini polițiști!

Cu prilejul Anului Centenar al Unirii, Muzeul Militar Constanța împreună cu Centrul Cultural al M.A.I. vă invită la un spectacol-eveniment intitulat „Dor de Basarabia”. Evenimentul se va desfășura pe data 23 martie, la Palatul Copiilor, între orele 12.00-14.00.

O altă bucurie pentru copiii și părinții prezenți la eveniment: între orele 11.00-12.00, Politia Naționala va expune o parte din tehnica sa și va prezenta câinii dresați în curtea Palatului Copiilor pentru a marca și Ziua Poliției Române!

Partenerii sunt structurile M.A.I. și ale Armatei, Palatul Copiilor Constanța, Asociația Culturală „Astra Dobrogeană” și Asociația Culturală „Tomis”. În cadrul manifestării, vor fi prezentate uniformele Armatei Române din Primul Razboi Mondial, momentele istorice ale realizării Unirii Basarabiei cu România de la 27 martie 1918 de către prof. dr. Costin SCURTU, se vor interpreta momente muzicale și poetice de către artiștii laureați ai Ministerului Afacerilor Interne și actorul Dan Cojocaru, interpreții de muzică Liliana Cornilă-Licor și Mihai Trăstariu, alături de elevii săi. Totodată, Muzica Militară a Forțelor Navale va prezenta un program muzical adecvat evenimentului.  Intrarea este liberă!

Tot vineri, dar seara, dupa ora 22.00, din Constanța, vor pleca spre Chișinău cu autocarele pentru a participa la Marșul Centenar mai multe autocare cu naționaliști dobrogeni la inițiativa jurnalistului Codruț BURDUJAN, unul dintre organizatorii evenimentelor unioniste de la malul mării. Detalii și înscrieri pentru deplasarile în Moldova la nr. de tel.: 40 740 630 207! Rezervările se fac în limita locurilor disponibile și a ordinii înscrierilor.

 

2709 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.