Evanescence, la Arenele Romane

Printre cele mai apreciate trupe americane şi internaţionale, Evanescence va concerta, pe 29 iunie, în premieră pe scena Arenelor Romane din Bucureşti. Rockerii români vor putea aprecia live cele mai iubite piese ale interpretate de Amy Lee precum Everybody’s Fool, What You Want, Going Under, The Other Side, Lithium, Even in Death (Acustic), My Heart Is Broken, Made of Stone, Haunted, New Way to Bleed, Take Cover, Breathe No More, My Immortal, Your StarThe Change, Disappear, Call Me When You’re Sober, Imaginary, Bring Me to Life sau Whisper.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro sau iabilet.ro la urmatoarele preţuri:

  • PRESALE: 300 Lei categoria A (Include: afis A3, bilet fizic amintire si o bere din partea casei) si 170 Lei categoria C pana pe 1 iunie
  • PRESALE 2:  315 lei categoria A si 185 de lei categoria C pana pe 29 iunie
  • La Intrare: 330 lei categoria A si 200 de lei categoria C

Categoria A: cu loc in tribuna, sectoarele K si E

Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

Pachetele VIP Meet & Greet si Categoria B de bilete sunt Sold-Out!

Cu zeci de milioane de albume vândute in întreaga lume, Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale printre care două Grammy-uri în 2004 pentru piesa „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” si „Best Hard Rock Performance”. Albumul „Fallen” a ramas în topul preferinţelor  rock, acesta fiind certificat cu Platină; este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramână în top Billboad 200 pentru o perioadă mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes cu piesele „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare, fiind premiat cu aur în Australia, Canada şi Marea Britanie. Linia stilistica a celor de la Evanescence fost încadrată de catre critici în diverse categorii, de la nu metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock.

 

 

1861 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.