Partidul corupților și foștilor securiști, PSD-ul, aruncă România în haos și dictatură!

În toate statele unde comunismul s-a impus prin teroare și crime s-a început cu instrumentarea stării de anarhie și destabilizarea ordinii sociale. Înfrângerea revoluției anticomuniste din 1989 s-a produs prin preluarea structurilor de forță ale statului sub aparența legalității. Cadrele fostului aparat represiv s-au infiltrat printre manifestanți și partidele de opoziție făcând imposibilă orice rezistență prin mijloace democratice. În paralel cu instaurarea dezordinii, Ion Iliescu și șleafta de nomenclaturiști apăreau pe posturile publice de televiziune pe care le ocupaseră cu discursul „reconcilierii sociale”.  Peste „elementele destabilizatoare” au fost asmuțiți jandarmii, armata iar ulterior minerii.

Istoria se repetă la 28 ani de la tragicele evenimente: legea amnistiei și grațierii divide România între gloata de infractori, paraziți sociali, imbecilii indiferenți sau lașii și cetățenii îngroziți de jaful instituționalizat care a aruncat România în dezastru total. În motivarea acestei măsuri halucinante, se specifica faptul că penitenciarele  sunt supraaglomerate și că țara a fost condamnată de mai multe ori la CEDO din acest motiv. Datele oficiale invocate – culmea mizeriei!, chiar de ministerul Justiției – arată ca opt închisori au grade de ocupare de peste 200%, iar indicele mediu de ocupare este de 157,7% iar o lege care ar umfla mușchii infractorilor( mai ales cei din Parlament sau Senat) ar avea un impact bugetar de 80 de milioane de euro deși această problemă ar putea fi rezolvată banal, din pix, prin simpla recuperare a averilor ilicite!

Pe înțelesul votanților proști ai penalilor care își numără banii lună de lună pentru a nu crăpa de foame, sunt zeci de condamnați la cravată care au dat tunuri de miliarde statului, au depopulat orașe prin stergerea de pe hartă a unor sectoare cheie din industrie, agricultură, turism, etc. care acum cer o lege a grațierii pe motiv că nu ar avea unde să fie băgați la închisoare în condiții… decente. Sunt zeci de localități depopulate de sărăcie și corupție unde mii de blocuri – numai bune de transformat în pușcării – au rămas pustii după ce românii au fost goniți de disperare în străinătate iar Particul Corupției din România în tricourile Partidului Social Democrat(PSD), invocă clauze de confort în ispășirea pedepselor!

Într-un raport recent al Serviciului Român de Informații, instituție devastată de interese antinaționale, se menționa totuși că principalul factor de risc la adresa siguranței naționale în constituie corupția. În acest context, atacurile furibunde ale PSD-ului la adresa DNA se bazează chiar pe incapacitatea procurorilor din structura amintită de a pune capac ștafetelor din grupurile infracționale care se extind, precum sifilisul, în Camera Deputaților. Unii dintre aceștia ajung în comisii care vizează chiar siguranța națională și ordinea publică. Sunt, nu doar în libertate dar și în Senat!, prin prisma încrengăturilor cu anumite structuri informative,  combinații cu nume din Ministerul de Interne, procurori, avocați, juriști etc. dar mai ales din cauza tăcerii complice a unor procurori DNA.

Faptul că milioanele de români sunt paralizați de indiferență îi face complice la propria condamnare la sărăcie, emigrare și abuzuri. Nu avem voie să-i compătimim când mor precum șobolanii în spitale cu manageri puși de politruci sau pe străzile înfundate de inundații sau zăpezi. Însă alte câteva milioane de români sunt obligați să lupte până la ultima suflare pentru a-și apăra demnitatea și viitorul. Nu a mai rămas timp pentru glume, lamentări, așteptări, dezbinare sau iluzii. Prea târziu va însemna sfârșitul!

2064 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.