Amorphis / Textures / Poem de la Arenele Romane

 

Mai sunt cateva zile de presale pentru concertul Amorphis, Textures si Poem de pe 3 Aprilie de la Arenele Romane.

Pana pe data de 7 Martie inclusiv mai puteti achizitiona bilete la Acces General pentru 60 de lei si la Golden Circle pentru 90 de lei urmand ca ulterior pretul acestora sa creasca la 70 respectiv 100 de lei.  Tichetele se pot achiziționa inclusiv online. Concertul Amorphis de pe 3 Aprilie este un warm-up party oficial pentru Metalhead Meeting 2016 unde ii vom putea vedea pe Kreator, Rotting Chirst, Delain, Eluveitie, DragonForce si multi altii.

Despre AMORPHIS

Formată în 1990,  împlinește 25 de ani și promite să aducă la București piesele care au făcut-o celebră. Show-ul va dura 90 de minute și va trece prin toate cele unsprezece albume ale formației. Cu majoritatea versurilor inspirate din poemul epic finlandez Kalevala,  nordicii combină folk-ul cu gothicul, doom-ul sau heavy metalul melodic. Piese precum „Black Winter Day”, „Silver Bride”, „Better Unborn”, „Silent Waters”, „You I Need” sau „House Of Sleep” vor fi auzite cu siguranță la București.

AMORPHIS este o trupa emblematică pentru metalul nordic, numele ales în 1990 de Esa Holopainen fiindu-i parcă predestinat. Pornind ca o trupă death metal,  și-a urmat doar propriile caracteristici, ca viziune și stil. Întrebat la câteva luni de la formarea trupei dacă va fi dispus să schimbe direcția muzicală, pentru a se adapta unor tendințe noi, Esa Holopainen a declarat: „Ne vom schimba stilul doar daca vom reuși sa creăm ceva propriu.” Declaratia a fost emblematică iar trupa a reușit să se reinventeze cu fiecare nou album și care își provoacă continuu fanii să uite prejudecățile legate de genuri muzicale: în pofida tuturor schimbărilor, trupa nu se pleacă în fața compromisului.

METALHEAD Meeting

Intre 3 si 5 iunie 2016 se va desfasura cea de-a cincea editie a festivalului , o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal. Pana pe 15 aprilie, abonamentele au preturi speciale si pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si in retelele iabilet, eventim, myticket si bilete.ro
Trupe confirmate pana acum: KREATOR (Germania), Eluveitie (Elvetia), DragonForce (Marea Britanie), Rotting Christ (Grecia), Delain (Olanda), Mantar (Germania), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania). Multe alte trupe vor fi anuntate in curand !
ABONAMENTE
Abonamentele de trei zile au pret special de 140 lei Acces General si 170 de lei Golden Circle in fata scenei (mai sunt disponibile doar cateva bucati..vor fi sold out curand), pana pe 15 aprilie.
Apoi acestea vor costa 160 de lei Acces General pana pe 15 mai si 180 de lei pana pe 3 iunie. In ziua concertului la intrare, abonamentele de 3 zile vor costa 200 de lei. Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane.

2675 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.