Cedry2K, apel umanitar pentru ajutorarea unor copii!

    Apreciatul artist anticomunist Marius Stelian Crăciun, cel care a marcat scena hip-hop-ului autohton cu numele de Cedry2K se remarcă nu doar prin atitudinea demnă şi curajoasă împotriva cenzurii şi profanării memoriei prin stalinista lege 217  dar şi prin sensibilitatea faţă de greutăţile pe care le întâmpină câţiva copii ai unor români loviţi de sărăcie şi şomaj, consecinţa dezastruoasă a unei clase politice corupte şi antinaţionale. Pe pagina sa de facebook, a postat un anunţ în sprijinul acestora:

    „Hristos a’nviat! Nu v-am cerut niciodată ajutorul personal, nici măcar atunci când am fost strâmtorat la maxim. Nu din orgoliu nu am cerut suport, ci gândindu-mă exclusiv la faptul că există alţii care au cu adevărat nevoie de susţinere. Un astfel de caz vreau să vă prezint acum. Am patru prieteni (cu vârste între 5 şi 13 ani) pe care, ajutat şi de alţii, am încercat să îi susţin cum am putut în ultimii ani, reuşind (parţial) să le acopăr nevoile stringente. De curând s-a descoperit că erau branşaţi ilegal la curent. Au fost debranşaţi şi mamei i s-a făcut dosar penal, cerându-i-se să acopere prejudiciul, calculat la 15.000 RON. maxresdefaultSunt 4 luni, deja, de când aceşti copii nu mai au curent electric în casă, s-au îmbolnăvit în repetate rânduri şi nu îşi mai pot face temele, decât prin vecini. Nu are cine să îi ajute, aşa că de data asta am decis să vă cer vouă suportul. Nu am pus poze cu ei, pentru a-i proteja. Dacă puteţi, donaţi câte ceva în contul de mai jos, deschis special pentru această problemă. Şi dacă aveţi posibilitatea şi dacă nu, am să vă rog sa distribuiţi masiv anunţul, pentru a ajunge la cât mai multi potenţiali donatori. Dumnezeu să vă răsplătească tuturor simpla bunăvoinţă! RO95BTRLRONCRT0347498701 Banca Transilvania, pe numele Vizireanu Ruxandra.”

Cedry2k are la activ şapte albume solo: Alchimia veninului (2007), Poezie balistică (2009), CuvinteCeVindecă (2010), Clipa schimbării (2012), Identitate (2012), Sfinții Închisorilor (2014), România Furata (2015). Cu albumul „Clipa schimbării”, decide să se retragă din rap iar după albumul „Identitate”, Cedry2K decide, în 2013, să se retragă o perioadă în Munții Buzăului căutând tainele existenței și descoperirea adevărului revelat de Dumnezeu. 209389_4661891266909_920805479_oA revenit surprinzător și exploziv însă în noiembrie 2014, cu EP-ul „Sfinții Închisorilor”, prin care promovează exemplele de demnitate și caracter ale martirilor români din temnițele comuniste. În 2015, după o amânare de două săptămâni, Cedry2k revine cu albumul „România furată”, în care artistul, după cum spune și titlul, cântă despre valorile „furate” sau vândute ale României.

Respect, Cedry2K! Dumnezeu să te ajute în tot ce faci!

Sorry, there are no polls available at the moment.

3686 cititori.

One thought on “Cedry2K, apel umanitar pentru ajutorarea unor copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.