Generația 99 revine cu un sound urban și o nouă piesă, Muzica Angro

Generația 99, proiectul care a luat amploare în 2019, cumulând peste 12 milioane de vizualizări la piesa Două limbi, revine cu o nouă piesă, Muzica Angro, al cărei sound urban dă dependență.

“Pentru mine, Angro e piesa aia pe care mă dezlănțui, dau boxa tare și 2 minute și 30 de secunde intru în transă cu vibe-ul ei și sar, dansez, închid ochii, îi deschid, mă uit în oglindă și râd. Sper ca oamenii să simtă refrenul așa cum îl simt și eu”, a declarat Spania.

Generatia ’99 – Muzica Angro

Piesa a fost compusă de Știreanu și Spania (text și voce), produsă de REALM, iar atrwork-ul este semnat de 911.

Spania ’99 (Andrei Mateos) se inspiră din poveștile complicate și dure de viață, în timp ce ritmul pieselor sale au influențe flamenco, stilul reprezentativ țării din care provine, Spania, dar și urban rap, cu un sound hip hop puternic. Provenind dintr-o familie dezbinată, Andrei a fost nevoit încă de mic să facă față sărăciei și barierelor sociale. A reușit să treacă peste toate greutățile cu ajutorul atitudinii sale pozitive și astfel și-a dezvoltat propria lui filosofie, pe care o redă în versurile sale, într-un mod direct și extrem de sincer.
Este un artist cameleonic și, de-a lungul timpului, a lucrat cu producători faimoși, care abordează diferite genuri muzicale.

1052 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.