Constanța, nu uita! Sâmbătă, ora 13.30, la Catedrală: Marșul pentru Viață 2019!

 

ONG urile afiliate Federaţiei Pro-Vita din România cheamă toţi cetăţenii Constanţei, sâmbătă, 23 martie, de la ora 13.30 la Catedrala Sf. Apostoli Petru şi Pavel, pentru a  manifesta impreună la Marșul pentru Viață. Se vizează sensibilizarea populației asupra consecințelor avortului: ne-naşterea de prunci, imbătrânirea si îmbolnăvirea fizică a poporului român, degradarea morală, psihică şi spirituală a tuturor membrilor societăţii.

Marşul Pentru Viaţă, este organizat atât la nivel naţional – evenimentul desfăşurându-se simultan în peste 500 de oraşe din România şi Basarabia! – precum şi in majoritatea metropolelor europene sau americane. Evenimentul este însă cenzurat în majoritatea redacțiilor de orientare anti-creștine sau anti-identitare.  Scopul adunării publice îl constituie apărarea şi promovarea dreptului la viaţă pentru copilul încă ne-născut, afirmarea valorilor familiei şi a vieţii umane încă din prima secundă. Redăm integral manifestul evenimentului de la malul mării:

 „Prin acest Comunicat – Manifest şi prin  Marşul Pentru Viaţă, cerem tuturor factorilor de decizie care reprezintă societatea românească:

  • oferirea de alternative la avort prin susținerea și consilierea tuturor femeilor însărcinate, prin încurajarea economică a natalității și/sau prin sprijinirea adopției.
  • informarea, prin campanii publice, asupra consecințelor nefaste şi dramatice ale avortului și a altor practici avortive. 
  • oprirea falselor programe de „educație sexuală” sau “educatie pentru sanatate” în special din şcolile copiilor noştrii, care instigă la promiscuitate, relații sexuale la minori, perversiuni sexuale și conduc la creșterea avorturilor și a sarcinilor la adolescente.
  • promovarea unei educații bazate pe formarea caracterului în spiritul familiei și încurajarea moralei, în detrimentul adulterului şi al libertinajului.
  • recunoașterea reală a rolului primordial al părinților în educația copiilor lor.
  • interzicerea promovării culturii pornografice şi a reclamelor publice cu mesaj sexual în mediul public, dar mai ales în instituțiile de educație.

    Scopul fiind unul profund moral, crestin, social-familial si demografic, chemăm pe oricine simte, crede şi are retorica conştiinţei, să participe la această manifestaţie.

    Programul manifestaţiei :

orele  1330      Plecarea Manifestantilor pe traseul: Catedrala Tomisului – Piața Ovidiu (Str. Mircea cel Bătrân)  – Biserica Greacă – Capitol (Str. Mircea Cel Bătrân) – Spitalul Judetean Constanta  – Capitol (B-dul Tomis) – Primărie – Piaţa Ovidiu – Catedrală

 

                                                                                         Doamne ajută!

În numele Organizatorilor Marşului Pentru Viata – Provita Constanta

http://www.marsulpentruviata.ro/

Asociatia Simplu – Constanţa                                           

Leonard Vancu – Vicepreşedinte”

 

Info:   Leonard Vancu    tel. 0745 049 202

 

7333 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.