Luna Amara la Constanta: lansare album in Rock Halle

”Pentru că iarna din noi a sosit”, Luna Amară lansează cel de-al șaselea album de studio, „Nord”. Discul va fi promovat în cadrul unui turneu  ce va cuprinde 12 orașe din România și Republica Moldova; va începe cu un concert memorabil, pe 13 octombrie, la Cluj, urmat de un spectacol de exceptie în București, pe 20 octombrie. 

Albumul poate fi precomandat, în format fizic și digital, aici: https://UMR.lnk.to/NordPR

Luna Amară înseamnă: 
Nick Făgădar – chitară, voce
Mihnea Blidariu – chitară, voce
Andrei Eugen Boțan – chitară
Sorin Moraru – bass
Răvan Ristea – tobe

Contact Luna Amară:
http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

„Odată căutam mușchiul pe trunchiul copacilor. Acum abia mai găsim copacii. Odată voiam adevărul. Acum vrem să avem dreptate. Odată priveam cerul. Acum privim ecrane. Odată deschideam ușile pentru oaspeți. Acum ridicăm garduri de sârmă ghimpată. Odată ne strângeam apăsat prietenii în brațe. Acum apăsăm taste ca să avem cât mai mulți prieteni. Odată eram fericiți cu o chitară și cu cerul deasupra. Acum plecăm nefericiți de la spectacole grandioase. Odată știam mai puține și ne păsa mai mult. Acum aflăm atât de multe și ne pasă atât de puțin. Odată părinții făceau revoluții. Acum părinții fac împrumuturi la bancă. Odată nu aveam nevoie de multe ca să ne umplem viețile. Acum avem nevoie de atâtea ca s-ascundem golul din noi. Odată mergeam pe un drum. Acum ne învârtim în cerc. Odată trăiam. Acum supraviețuim. Odată nu înseamnă atât de demult. Acum e dintotdeauna. NORD. Pentru că iarna din noi a sosit.” – Nord, Luna Amara

Albumul  contine 11 piese, este produs și distribuit de Universal Music România, discul fiind înregistrat în Sala Radio la Radio Cluj. Inginerul de sunet este Dan Georgescu iar coperta albumului este realizată de Costin Chioreanu/Twilight 13Media Design.

Pret bilete:

– 150 bilete presale – 40 lei

– acces – 50 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta si pe terminalele Selfpay din toata tara sau la Rock Halle.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

6104 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.