Irina Rimes lansează piesa „Beau”

După succesul Trilogiei ‘Iubiri secrete’ și al albumului „Despre el”, Irina Rimes deschide „Trilogia II” cu piesa „Beau”:

„Am promis ca voi scrie despre un capitol nou al vietii mele dar nu cred ca m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt ramasite din trairi vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesa e diferita, descopera trei parti ale mele .. una dintre ele abia acum o voi arata, in cea de-a treia piesa. Va invit sa ascultați a doua trilogie care începe cu “Beau”.

Proiectul beneficiaza de o producție video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro și un outro ce conțin cheia întregii povești, formează un scurt metraj cinematic.

„Trilogia II” evocă lupta continua dar uneori in van dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. In cadrele din Intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflata fata in fata cu trei usi albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o indeamna pe artista sa aleaga una dintre usi, respectiv una dintre variantele realitatii sale. Astazi, cu ocazia lansarii single-ului ’Beau’, o vom vedea pe Irina patrunzand prin prima usa.

Filmarile videoclipului au avut loc la Joben Bistro si in platourile Kanal D iar costumatia prezentatorului Stefan Lungu a fost oferita de catre Trends by Adina Buzatu.

Ca si in cazul albumului ‘Despre el’, videoclipurile au fost realizate de catre NGM Creative, in conceptul lui Dan Floroiu si a lui Bogdan Paun, DOP Alexandru Muresan si regie Bogdan Paun. Productia videoclipului a fost realizata de catre Loops Production.

Intreaga serie de videoclipuri lansate in cadrul filmului ‘Despre el’, a intrat inca din momentul lansarii in Trending Youtube, cumuland impreuna aproximativ 40 de milioane de vizualizari. Single-ul extras de pe album, ‘Bolnavi amandoi’, a ocupat prima pozitie in topul audientelor pieselor romanesti pe radio, devenind unul dintre hiturile inceputului de an 2018.

Piesa ‘Beau’ a fost compusa de catre artista, impreuna cu Sebastian Barac si Marcel Botezan, cei doi semnand de asemenea si productia iar versurile au fost scrise de catre Irina Rimes.

CREDITE

Muzică: Irina Rimes, Sebastian Barac, Marcel Botezan
Versuri: Irina Rimes
Productie: Sebastian Barac, Marcel Botezan

Regie: Bogdan Paun
DOP: Alexandru Muresan
Concept: NGM Creative – Dan Floroiu, Bogdan Paun
Actor: Eugen Nicov
Styling: Olivia Stoica
Make-up & Hair Styling: Alex Ifimov
Produs de Loops Production

(C) & (P) 2018 Quantum Music & Global Records.

2547 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.