BURGERFEST 2018, 11 – 13 mai, la Verde Stop Arena din București

Cea de-a patra editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania, are loc intre 11 si 13 mai, la deja cunoscuta locatie din Barbu Vacarescu 162 – 164. Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarba verde, de concerte si DJ care se vor ocupa de ambianta si multe activitati extra, dedicate celor mari, dar si celor mici. In plus, ca in fiecare an, cateii sunt mai mult decat bine veniti in spatiul festivalului.

BURGERFEST 2018 te invita sa alegi din cele peste 70 de sortimente de burgeri, pregatite de 27 restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, Constanta sau Ramnicu  Valcea. Se va desemna pentru al patrulea an consecutiv cel mai bun produs, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalitati relevante din domeniul culinar.

Competitia are loc din nou si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentantii restaurantelor prezente in competitia dedicata profesionistilor.

BURGEFEST, primul mare eveniment outdoor din Bucuresti, asteapta toti iubitorii de burgeri la relaxare la iarba verde si aer curat.

Bilete se vor pune in vanzare pe www.entertix.ro si www.iabilet.ro. Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 18 lei pentru tichetele de o zi si 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival. Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 23 aprilie, abonamentele vor avea pretul promotional de 30 de lei.

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival/

Web: burgerfest.ro

2516 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.