Metalhead Meeting 2017: Ultima saptamana cu bilete la presale

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar pe scena sa vor urca: Cradle Of Filth, Sepultura, Behemoth, Uli Jon Roth (Scorpions Set), Ross The Boss (classic Manowar Set) Agnostic Front, Myrkur, Bucovina, Nox Vorago, Pokerface, MartYrium, Arkana Code, Cretura, Diying Gorgeus Lies, Within The Nova, Enemynside si 5Rand.

A mai ramas o singura saptamana in care mai gasiti bilete la preturi promotionale de 170 de lei Acces General, 220 de lei Golden Circle si 95 de lei biletele de o zi. Incepand cu 1 iunie acestea se vor scumpi si vor costa 185 de lei Acces General, 235 de lei Golden Circle si 110 de lei biletele de o zi! Biletele pot fi cumparate online pe iabilet.ro si din reteaua fizica www.iabilet.ro/retea dar si in retelele bilete.ro si Eventim.

A mai ramas de anuntat o singura trupa, castigatoarea concursului international Ostring 2017, iar programul festivalui poate fi consultat mai jos:

Poze Poze pentru articole - Program Metalhead Meeting 2017

Abonamentele pentru Metalhead Meeting se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– PRESALE 1: pana pe 1 iunie: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle, 95 de lei biletele de o zi

– PRESALE 2: pana pe 24 iunie: 185 de lei Acces General si 235 de lei Golden Circle, 110 de lei biletele de o zi

– LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle, 120 lei biletele de o zi

Nu uitati si de pachetul promotional Wolf Pack ce va ofera 5 abonamente la pret de 4 in zona Acces General! Aceasta se gaseste pe iabilet.ro!

Sunt disponibile si pachete prin care puteti vedea si concertul Gojira de pe 4 iulie (tot la Arenele Romane) la pachet cu festivalul Metalhead Meeting dar si pachete pentru showul Evanescence de pe 29 iunie (Arenele Romane), concertul Gojira de pe 4 iulie si Metalhead Meeting! Pachetele, dar si abonamentele la festival pot fi cumparate de pe iabilet.ro de aici www.iabilet.ro/bilete-metalhead-meeting-festival-2017-25955/

Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati din care mare parte s-au vandut deja.

2367 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.