Grupul de nationaliști, jurnaliști și activiști civici se retrage din PND

Imi cer scuze pentru intarzierea comunicatului de presa privitor la retragerea mea si a grupului de activisti civici din Organizatia Judeteana a PND Constanta. Efortul organizarii, pe plan local, a marsului unionist care se va desfasura sambata la Bucuresti mi-a ocupat tot timpul.
Decizia retragerii grupului nationalistilor constanteni din PND este luata, cererea de demisie fiind facuta publica prin aceste postari. Din acest moment nu voi mai discuta in nicio calitate de membru al unei formatiuni politice. Comunicatul nostru il aman pe parcursul saptamanii viitoare.
Demersul nostru a fost sincer, a implicat sacrificii si greutati. Avem satisfactia misiunii indeplinite ca am reusit schimbarea coordonatelor si temele de discutie din campania electorala (in ciuda cenzurii ordonate in presa aservita sau a suvoiului de calomnii, atacuri sub diverse forme si minciuni lansat impotriva noastra!) spre interesele romanului platitor de taxe si impozite aberante: proiecte pentru combaterea somajului, sustinerea luptei anticoruptie, protejarea bugetului familiei, sprijin concret pentru tinerii care vor sa-si intemeieze o familie, eliminarea parazitilor sociali din capusarea ajutoarelor sociale care mascheaza masina de vot a unor partide penale, scaderea pretului la utilitati, atragerea de investitii care sa stopeze scaderea nivelului de trai si implicit depopularea judetului, depolitizarea institutiilor si auditarea modului cum s-a furat banul public, protejarea si dezvoltarea unui turism civilizat si profitabil, protejarea animalelor, parcurilor si plajelor, promovarea valorilor culturale si identitare locale, etc. Ne-am facut datoria, am criticat dar am si actionat, am intrebat dar am gasit si solutii! Am dar un exemplu de iesire din starea vegetativa si fatalismul de taraba in care se scalda majoritatea nemultumitilor. Incurajam categoric implicarea activa a romanilor de buna credinta in partide, cat timp noi vom sta spectatori ii vom mandata pe hoti sa ne guverneze. Dar lupta politica trebuie sa se incadreze strict in obiectivele urmarite, o candidatura nu este un privilegiu ci o imensa responsabilitate si sacrificiu pentru Neam si sufletele din jurul nostru.
Grupul nostru nu si-a propus sa fie unul politic a devenit ca atare intr-un context care se cerea si aceasta lupta.
Le dorim tuturor romanilor de buna credinta succes in alegeri, indiferent de apartenenta politica, si sa nu uite nicio clipa ca deasupra noastra stau doar Dumnezeu si Neamul Romanesc. Dreapta la inima!

8363 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.