(video) George Soros transformă ong-urile sale antiromânești în partid!

nicusor-sorosNu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), doi șefi ai serviciilor secrete (amândoi de etnie evrei, foști angajați/bursieri Soros, numiți în funcții de marioneta Iohannis), guvernul de tehnocăcați condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești formate din evrei și români trădători de-a valma), acum vrea și partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.iohannis soros

Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin ong-eurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, devine națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează alegerile parlamentare de la sfârșitul anului. Trupa lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, este compusă din „români autentici”, se vede după numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovreu fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre etc… Istoria se repetă iar odraslele bolșevicilor criminali din anii de după război vor să conducă din nou România. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu spălarea creierelor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit șef peste colonie. (www.justitiarul.ro)

 

2588 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.