– De ce fuge Făgădău de pozele şi discuţiile cu sau despre Brăiloiu? -DNA ştie!

Într-un dialog online între cetăţeni şi candidaţii la Primăria Constanţa, organizat de site-ul TomisNews.ro pe facebook, jurnalistul Codruţ Burdujan l-a întrebat pe viceprimarul interimar Decebal Făgădău ce parere are despre candidatura lui Ovidiu Brailoiu la Eforie şi „dacă o salută în condiţiile în care acuzaţiile de corupţie curg la DNA şi în presă”: „Decebal Făgădău este mândru de modul cum funcţionează  << criteriile de integritate>> la PSD Eforie în condiţiile în care consilierul PSD Iulian Brangă este cercetat de poliţie pentru ca m-a atacat în timpul unor investigaţii jurnalistice în fata ecarisajului iar ulterior am fost obligat sa demisionez de la LTV pentru ca am refuzat să tac în privinţa abuzurilor făcute de colegii dumnealui de partid?” „În prezent, acel golan care ne-a atacat candidează mai departe pe lista de consilieri la Eforie!” a menţionat fostul producător al emisiunilor de religie (n.r. „Drumuri Spirituale”) şi de investigaţii (n.r. „În vizor”) de la Litoral TV.

fagadau-brailoiu

13244847_1728061250805141_2046143170581145712_n
PSD Eforie: Ovidiu Brăiloiu şi Iulian Brangă, agresorul jurnalistului Codruţ Burdujan. (foto: pagina de facebook a psd-istului Iulian Branga)

Deşi Decebal Făgădău a acceptat să răspundă penibil altor întrebări formulate de Codruţ Burdujan – de exemplu, dacă susţine primirea de imigranţi din ţările islamiste în condiţiile în care judeţul Constanţa este depopulat din cauza sărăciei şi corupţiei sau de ce a sabotat spectacolele organizate de Ziua Naţională de manifestanţii #Colectiv de la Harta Mozaic – răspunsul în privinţa actualului primar psd-ist de la Eforie a lipsit. Absenţa oricăror replici referitoare la abuzurile şi ilegalităţile din sudul litoralului pot fi o confirmare a zvonurilor că DNA se apropie cu paşi repezi de uşa Primăriei din Eforie? Cei ce s-au săturat de corupția psd-iștilor din județ numără fiecare oră!…

13240695_10201734549681184_1253204588962628712_n
foto facebook Negru Virgil, PSD Eforie.

Suspiciunile sunt întărite şi de faptul că Decebal Făgădău nu apare în fotografii de campanie alături de Ovidiu Brăiloiu ci doar cu lipitorii de afişe psd-iste din campanie.

 

DinPort.ro va publica mai multe sesizări formulate de cetăţenii din Eforie la Poliţie şi DNA care, până în prezent, nu au fost soluţionate din motive necunoscute.

redactia@dinport.ro

 

4363 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.