Ivana a lansat cel de-al doilea single, „Wanna Be One”

IMG_8362-EditPiesa „Wanna Be One” a fost compusă de Laila Samuelsen și Skinny Days iar producția este semnată de Marco & Seba, echipa care s-a ocupat de cele mai recente piese ale INNEI „BOP BOP”, „Diggy Down”, „Yalla” , „I Did It, Mama” de la Alexandra Stan sau „Dream About My Face” de la Antonia.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Anul trecut, Marco and Seba au avut 3 piese locul 1: INNA – „Diggy Down”, INNA – „BOP BOP”, Carla’s Dreams feat. Delia – „Cum Ne Noi”, colaborari cu Delia, Carla’s Dreams si Alina Eremia.IMG_8365-2

Videoclipul pentru „Wanna Be One” a fost filmat la Călimănești (Vâlcea) în regia lui Michael Mircea (DeTour). Coregrafia pentru acest videoclip a fost facută de Cristian Miron, dansatorul și coregraful INNEI. Make-up artistul este Tania Cozma, hair stylist-ul este Cristina Petrache de la Beauty District iar de styling s-au ocupat RD Styling.

Primul single al Ivanei se numește „Tomorrow” și a fost compus de artistă cu Elena Vasile, iar de producție s-au ocupat tot Marco & Seba cu Sergiu Musteață și David Ciente (Lariss – „Dale Papi”).

IVANA (pe numele complet Ivana Farc) este cunoscută publicului din România în urma participării la Vocea României, in echipa lui Tudor Chirilă. Tânăra artistă are doar 18 ani și a impresionat publicul prin vocea deosebită, prezența scenică energică, rezultat al sesiunilor de dans alături de fratele ei, coregraful și dansatorul Mădălin Farc. S-a mutat din Oradea în Bucuresti la Colegiul Național “George Enescu”, unde își continuă studiile. Talentul ei a fost remarcat întâmplător, pe când avea doar cinci ani: profesorul de canto al fratelui ei a auzit-o cântând și i-a sfătuit părinții să îndrume spre cursuri specifice unde să își dezvolte calitățile artistice.

Muzica nu este singura ei pasiune, ci este foarte implicată si în dans: a câștigat numeroase premii internaționale la concursuri și a participat la Eurovision Junior în Kiev sau la „Românii au talent”, ca parte a unei trupe. Își dorește să devină actriță pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul deoarece îmbina toate pasiunile sale: actoria, muzica și dansul.

1754 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.