Burgerfest 2016

 De la variantele clasice pana la variantele gourmet, cu dulceata de ceapa, mozzarela, avocado sau creveti, BURGERFEST va aduna intr-un singur loc deliciosii burgeri, oferiti de restaurante, van-uri, truck-uri si containere din intreaga tara. Astfel, cea de-a doua editie a evenimentului va avea loc intre 13 si 15 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Vacarescu (locatie conexa fostului spatiu de evenimente Zone Arena), iar biletele se vor putea cumpara prin Retelele Eventim.ro si IaBilet.ro.1_AFIS BurgerFest II
BURGERFEST 2016 va insemna peste 50 sortimente de burgeri, gatiti de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarba verde, dar si sase concerte, cu cei mai indragiti artisti ai momentului.
BURGERFEST isi propune sa dezvolte cele trei aspecte incepute anul trecut:
in primul rand, sa aduca in fata publicului cele mai gustoase si aspectuoase preparate culinare ale genului, pregatite de bucatari talentati din localuri care au acest produs in meniu in mod obisnuit. Acest lucru inseamna ca, in fiecare zi, publicul va putea alege din oferta de burgeri a celor 17 restaurante participante, toate intr-un singur loc. In al doilea rand, se va desemna din nou CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival. Juriul competitiei va fi format din persoare relevante din domeniul culinar, ale caror realizari ii recomanda ca buni judecatori pentru asemenea preparate. Nu in ultimul rand, BURGERFEST readuce o experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu multa muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie deosebita.

Competitia CEL MAI BUN BURGER se va desfasura si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentanti ai localurilor prezente in competitia dedicata profesionistilor. Inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale, o fotografie a concurentului si cateva cuvinte despre de ce cred ca burgerul lor este cel mai bun. Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de inscriere este 5 mai. Accesul se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Organizatorii pun la dispozitie publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 5 mai, abonamentele vor avea pretul de 29 de lei.

2027 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.