Prima editie TRIBUTfest, la Arenele Romane – Festivalul trupelor tribut

Finalul verii aduce o mare supriza iubitorilor de muzica din Capitala si nu numai: TRIBUTfest, primul festival din Bucuresti dedicat in intregime trupelor tribute pop-rock, va avea loc la Arenele Romane, in zilele de 17 si 18 septembrie 2016!

Ultimul mare festival al verii din Bucuresti, TRIBUTfest va invita la un weekend electrizant, fantastic, plin de distractie, bere si muzica trupelor favorite. Structurat pe doua seri tematice, TRIBUTfest se prezinta cu un line-up format din cele mai bune trupe tribut din Romania, dar si de peste hotare.

Seara Pop-Rock ii aduce pe scena pe legendarii PINK FLOYD, in interpretarea Speak Floydsingura trupa tribut Pink Floyd din Romania. Proiectul Speak Floyd a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor sai pentru muzica si mesajul maestrilor muzicii progresive, Pink Floyd, ceea ce a facut ca majoritatea concertele tribute-bandului SPEAK FLOYD din tara si din Bucuresti sa se desfasoare pana acum cu casa inchisa.

Una dintre cele mai influente trupe ale tuturor timpurilor, DEPECHE MODE trebuie sa faca parte din line-up-ul TRIBUTfest. Drept urmare, organizatorii au invitat trupa Sneakers din Italia, fondata in 1995. Sneakers este considerata una dintre cele mai bune tribute bands Depeche Mode, oferind un show complet, care a fost apeciat chiar si de membrii DM.

De pe scena de la Arenele Romane nu poate lipsi trupa PUBLIKA, una dintre cele mai iubite trupe ale momentului, care ne va duce in lumea U2 si INXS, cu o interpretare aparte, asa cum doar ei stiu sa o faca.

ABBA, trupa pop suprema, va fi invitata TRIBUTfest prin Abba Mia, un proiect  romanesc proaspat, format din muzicieni de exceptie, care aduc un omagiu uneia dintre cele mai populare trupe din toate timpurile.

A doua zi de festival, 18 septembrie, se anunta „grea”: Monsters of Rock cu AC/DC, METALLICA, PANTERA si IRON MAIDEN cu TROOPER!

Cei de al TROOPER au pregatit un set list integral IRON MAIDEN, dedicat trupei care le-a dat numele si care va include cele mai importante piese din discografia IRON MAIDEN, intr-un show de zile mari, marca TROOPER.

The R.O.C.K, pe departe cea mai indragita trupa tribut AC/DC din Romania, aduc sunetul unic si atitudinea rockerilor de la AC/DC pe scena de la Arenele Romane.

METALLICA nu poate lipsi din seara Monsters of Rock, iar cei mai potriviti sa interpreteze piesele regilor metalului sunt clujenii de la Masterpiece, prima formatie tribut METALLICA din Romania.

Nu in ultimul rand, PANTERA zguduie scena cu Domination, singura trupa tribute PANTERA din Romania.

Pe langa muzica live, la fel ca orice mare festival, TRIBUTfest va asteapta cu o multime de surprize, de la posibilitatea de a imortaliza momentul alaturi de prieteni prin Photo Booth-urile celor de la Momentos, la standuri de merch, tatuaje si multe altele. Și sa nu uitam berea rece si ieftina! Biletele si abonamentele se gasesc inclusiv online. Organizator: Jazz Sindycate Live Sessions

3623 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.