Staliniştii ’telectuali ai lui Iohannis o atacă pe apreciata jurnalistă Oana Stănciulescu!

În primul rând sare în ochi că mizerabila scrisoare care o înfierează în mod stalinist pe o jurnalistă onestă apare în publicația „Observator cultural” (http://www.observatorcultural.ro/articol/protest-impotriva-desemnarii-oanei-stanciulescu-ca-membra-consiliul-de-administratie-televiziunii-romane/).  Doamna Oana Stănciulescu este arătată cu degetul unsuros, muiat în ciorba râncedă a lui Alexandru Florian, ca „dușman al poporului” fiindcă admiră scriitorii români puși la zid printr-o lege strâmbă, susținută de niște antiromâni atinși de filoxera urii. Așa-zisa scrisoare de protest se opune desemnării Oanei Stănciulescu în Consiliul de Administrație al TVR de către – culmea! – liberali. De ce „culmea”? Fiindcă taman liberalul Crin Antonescu a fost inițiatorul Legii 217/2015, cunoscută publicului ca „legea antilegionară”, cea care a declanșat scandalul care o are ca țintă vie pe Oana Stănciulescu pentru că apără valorile culturale și identitare ale neamului din care provine!

Ca să tai din start „maioneza” cârcotașilor care nu vor pregeta să sară cu gura cum că „Sigur, Marinescu leagă orice de numele Iohannis, cunoscută fiind adversitatea dintre cei doi!”, atrag atenția asupra faptului că „Observator cultural” o are are ca redactor-șef pe Carmen Mușat, semnatară și ea a scrisorii cu pricina, la poziția 31. Carmen Mușat este soția lui Gheorghe Mușat, a cărui casă de avocatură îl reprezintă pe președintele României în procesele cu imobilul însușit de familia prezidențială prin uz de fals la Sibiu. Klaus Iohannis a participat, în data de 27 mai 2015, la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații. Mai mult, aceeași tiză a „primei doamne”, Carmen (Mușat) a avut rolul ei în apariția cărții „Pas cu pas”, semnată de Klaus Iohannis. „Cartea președintelui Klaus Iohannis, «Pas cu Pas» a fost montată de către colectivul redacțional al revistei Observatorul Cultural, ea fiind la bază un colaj de interviuri acordate de către fostul primar al Sibiului. Informația a fost prezentată de poetul Radu Vancu, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. «Am răsfoit-o (n.r. cartea «Pas cu Pas») și am constatat, mi-a fost și confirmată această constatare a mea de către doamna Carmen Mușat, directoarea Observatorului Cultural, că nu sunt lucruri noi, e de fapt un montaj din interviuri mai vechi, nu e o carte scrisă dintr-un jet. E montată în redacția Observatorului Cultural de către doamna Carmen Mușat, alături de alți admiratori ai domnului Klaus Iohannis», a declarat Radu Vancu.” (Cartea Klaus Iohannis – „Pas cu pas”, o minciună care a mers ceas)

În ceea ce privește restul semnatarilor, este evident faptul că mare parte dintre ei sunt alogeni, unii ascunși după nume românești de împrumut. Taman ei, care, cică, susțin o lege împotriva antisemitismului, xenofobiei și rasismului, dau dovadă de cea mai cruntă intoleranță și reintroduc Poliția Gândirii și delictul de opinie, ca în vremurile de coșmar ale stalinismului! Semnatarii mai cunoscuți ai textului infam l-au susținut fățiș pe Klaus Iohannis în campania electorală din anul 2014. Ulterior, unii s-au dezis de acesta și l-au atacat dur, așa cum a făcut recent  jurnalistul Keno Verseck (http://www.spiegel.de/politik/ausland/rumaenien-praesident-klaus-johannis-der-dilettant-a-1081850.html), un alt semnatar al scrisorii de protest.

Nu mă apuc să scriu despre fiecare semnatar în parte, fiindcă, efectiv, mi-e scârbă și unele nume le refuză până și tastatura calculatorului meu! Nici nu-i cunosc pe toți din acest ad-hoc „Tribunal al Poporului” (exact pe sentințele prăfuite și nedrepte ale staliniștilor ălora și-au clădit legea ticălosă!) și chiar nu mă interesează activitatea lor într-o „viață anterioară” și nici în cele viitoare, pentru mine fiind suficient faptul că și-au pus semnătura sub mizeria respectivă. Cert este că toți acești acuzatori sunt aidoma personajelor din romanele politice ale lui George Orwell: „Ferma animalelor” și „1984”. Ei promovează lupta de clasă și supravegherea lui Big Brother cu al său regim polițienesc!

Curaj și fruntea sus, Oana Stănciulescu, toți cei care gândim și simțim românește suntem alături de tine!

           Marius Albin MARINESCUJustitiarul.RO

Sorry, there are no polls available at the moment.

2265 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.