Bucovina își lansează noul album la Constanța!

Pe 25 martie, trupa Bucovina revine la malul mării pentru a-și promova și lansa noul album, „Nestrămutat”. Concertul va avea loc în Club Doors, de la ora 21:00. Prețul unui bilet este de 30 de lei. 

În deschidere, va cânta trupa locală Dinfier, o trupă de „seniori” cunoscută de constănțeni. Cosmin se ocupă de tobe, peste care Tibi așează fundamentul cu al său bass experimentat prin nenumărate proiecte și stiluri muzicale, iar Bogdan (Broghdan cum se recomandă el pe Facebook) se ocupă de chitară, de prezentarea versurilor și alte onomatopee aruncate către public cu poftă. Recent, trioului s-a alăturat Corneliu care va fi responsabil de îngroșarea metalului cu o a doua chitară.

Bucovina este o formație de folk metal tradițional din România. Formația s-a înființat în 2000, avându-i în componență pe Crivăț și pe fostul basist Harbard. La scurt timp, bateristul inițial a fost înlocuit de Mishu, care de atunci a devenit un membru permanent al formatiei.
Albumul de debut a fost bine receptat de catre public. Unul dintre cele mai memorabile concerte susținute de Bucovina a avut loc la festivalul Rock N Iași Indoor 2007, în noimebrie 2007, în deschiderea formațiilor Arkona si Moonsorrow.

Componența:
Crivăț – chitara, voce
Luparul – chitara, voce
Mishu – baterie
Becks – bass

2093 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.