Guvernul accepta complice, Jandarmeria nu vede, MAE nu aude, Iohannis tace: unionistul George Siomion batut de separatistii unguri iar Ambasada Rusiei ofenseaza victimele ocupatiei sovietice in Romania!

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, unionistul George Simion solicită sancționarea imediată a așa-zișilor ”activiști anonimi”, separatisti maghiari care au învelit în saci de gunoi crucile a zeci de eroi români amplasate de Primăria Dărmănești în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. In tot acest timp, Jandarmeria se remarca mai ales prin apararea politicienilor corupti sau prin violente impotriva manifestantilor pasnici de la Bucuresti.

„Este revoltător ce se întâmplă la granița dintre județele Bacău și Harghita, pe teritoriu românesc. Profanarea mormintelor eroilor români este o profanare a memoriei colective și a istoriei naționale! Cer pedepsirea de urgență a celor responsabili de acțiunile antiromânești, realizate la comandă pentru scoruri electorale”, a declarat patriotul George Simion, candidat independent.

Profanarea crucilor a avut loc în contextul în care vineri urma să fie inaugurat în cimitir memorialul dedicat soldaților români căzuți la datorie în timpul celor două războaie mondiale.

Cimitirul din Valea Uzului a devenit cimitir militar după Războiul de Reîntregire a Neamului. În cimitir își duc somnul de veci 1143 militari de diverse naționalități: români, ruși, italieni, sârbi, unguri, austrieci și germani.

Se remarca o intetire a unor actiuni grave si violente a unor entitati ostile romanismului: numerosi cetateni romani acuza faptul ca au avut conturile de facebook blocate dupa ce au protestat impotriva propagandei si negarii crimelor comunismului pe pagina Ambasadei Rusiei in Romania.  Ministerul de Externe Roman si autoritatile se pare ca accepta tacit aceste abuzuri impotriva propriilor cetateni.

5014 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.