Turism estival/ Servicii verificate si recomandate pe litoral

DinPort.ro recomanda AGENTIE DE TURISM:

ALMA TOURS: turism din inima! Garantia profesionalismului in industria ospitalitatii de aproape doua decenii, agentia va ofera ghizi profesionisti sau sejururi, excursii, evenimente organizate, pachete turistice in Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia cat si in multe alte destinatii. Ofertele pot fi gasite pe site-ul www.almatours.ro.

In timpul sezonului estival, turistii pot opta pentru excursii de o zi in Delta sau pe litoralul bulgaresc( Varna, Balcik, Dalboka etc). La cerere se pot organiza excursii de o zi in locatii alese de dumneavoastra.

Telefon: 0241540882/ 0740630207

Adresa: str. Rascoalei 1907 nr. 59 ( statia de troleu 43, 40 Liceul Pedagogic). 

site: www.almatours.ro

Program: 10.00 – 18.00.

DinPort.ro recomanda Cabinet de STOMATOLOGIE

dr. Stefan Palaghiu – programari tel. 0724878847.

Am fost, am vazut,… n-a durut!:) Daca ati ajuns pe litoral si aveti ghinionul sa va terorizeze vreo masea, nu disperati, va recomand cabinetul unde merg cu toata increderea si entuziasmul de peste 15 ani. Stefan Palaghiu nu trateaza doar durerea ci si teama pacientului care poate fi mai stresanta decat afectiunile dentare. Te intampina mereu cu o gluma buna, are darul (sau harul!) de a face pacientul sa uite de suferinta si timp: nu stii cum trece o ora iar dupa ce pleci, ai reveni cu drag dar nu mai ai de ce pentru ca operatiile sale sunt impecabile. Recomandam pentru afectiuni dentare de orice nivel de complexitate: executa atat lucrari de implantologie cat si chirurgie dentara.

Nu este doar o recomandare ci si un semn de respect si multumire pentru ca putem zambi cu toata gura:)

Program zilnic dupa ora 15.00.

Adresa usor accesibila: str. Daciei nr.3, etaj 2, cabinet nr.6 (punct de reper orientativ, Sala Sporturilor).

site: implantoclinic.eu

DinPort.ro recomanda COAFOR – FRIZERIE – MANICHIURA

Alice Beauty Style: Complex Comercial nr.14 ( intersectia bd. Soveja cu Tomis). Locatie usor accesibila atat dinspre oras cat si dinspre Mamaia. 

Nu exista provocari pe care personalul profesionist si zambitor sa nu le castige. Apreciem atat calitatea serviciilor cat si conversatiile placute care ne-au transformat in clienti fideli. Preturi ieftine in raport cu experienta dovedita.

 Cum este si firesc, clientii sunt nelipsiti iar din acest motiv recomandam sa sunati pentru programare la nr. de tel. 0770785849.

DinPort.ro recomanda traducători/ghizi din Dobrogea, vorbitori de engleză, rusă, germană, franceză, bulgară, turcă, arabă:

  • Codrut Laurentiu BURDUJAN  burdujan@gmail.com: ghid local si national, organizator de excursii si circuite pe litoral, in tara sau Bulgaria, Spania, Grecia, Italia, Germania, Turcia, Moldova, Ucraina, Ungaria, UK.
  • Alma ALEXANDROV, office@almatours.ro/ +40740630207: ghid și traducător în limbile română, germană, bulgară
  • Vasile POȘTARU, vasile.postaru@gmail.com/ +40722342750: ghid si traducător în limbile română, rusă, germana, engleza, bulgara,  franceza
  • Stela IORDACHE, stela_iordache@yahoo.com/ +40724178346: ghid și traducător în limbile română, engleză, franceză
  • Zully MUSTAFA, +40722219327: ghid si traducator in limbile română, turcă, engleză, franceză, spaniolă.
  • Nerdin BARI,  +40726170204: ghid si traducator in limbile română și arabă.

DinPort.ro recomanda cea mai buna PIZZA din Constanta, Mamaia si Navodari

Uzina de Pizza: adresa D21 nr.58, Năvodari / comenzi si info: tel. 0758 909 909

DinPort.ro considera cea mai buna Pizza din Mamaia si Navodari: gastronomie italiana, preturi bune, preparate DELICIOASE, personal amabil si rapid, livrari la domiciliu, terasa cu parcare. O recomandare interesanta pentru cei ce nu cauta doar un fast-food ci si calitate sau gust.
Ingredientele sunt aduse din Italia iar blatul perfect este pus la dospit dupa o reteta speciala. Doar carnea este cumparata de la producatori autohtoni apreciati.

O veste buna si pentru turistii musulmani: la solicitare se pot prepara, pe loc, pizza sau alte preparate hallal.

Locatie usor accesibila. De-asemenea, iubitorii de animale sunt bine-veniti, blanosii primesc o caserola cu apa rece si un loc la umbra pentru a se putea bucura alaturi de noi de vacanta, desigur, in limita locurilor disponibile.

Program: 09.00 – 23.00

site: www.uzinadepizza.ro

https://www.facebook.com/uzinadepizzza/

DinPort.ro recomanda cea mai buna ȘAORMA din Constanta:

Fast-food EXTRABLATT, Bd. Tomis, nr. 114 / Telefon: 0241 541 111

Preturi bune, shaorme generoase cu de toate, personal rapid, amabil, prima privire apreciaza uniformele placute si curate sau implicarea si prezenta managerului. Livrari la domiciliu.

site: www.extrablatt.ro

Deschis non-stop

DinPort.ro recomanda CIZMARIE

Daca v-ati pierdut speranta ca mai exista meseriasi buni in orasul asta depopulat de hoti si idioti alesi constant o data la patru ani, va dau o veste buna: am gasit un cizmar chiar bun.  Am dat de atelierul lui micut intamplator, in timp ce insoteam pe cineva la un cabinet de medicina hiperbara situat vis-a-vis. Imi luasem niste ghete de piele din Istanbul si ma durea inima ca le-am exploatat toata toamna si iarna pana s-a descusut putin copita dreapta. Ma asteptam la o cusatura grosolana, cum faceau unii cizmari de cartier dar surpriza placuta, omul a lucrat de ziceai ca-s noi. Mi-a cerut uimitor de putin, i-am lasat dublu de bucurie. I-am notat numarul pentru cititorii site-ului: 0721954777. Lasati-i si o bere in semn de adaca pretuire pentru cei ce muncesc in tara asta, la adresa bd. I.G. Duca.

DinPort.ro recomanda CROITORIE pentru barbati

Croitoria Matache

Nu stiu cum isi gasesc altii blugi pe masura dar eu cand dau o tura prin vreun mall parca gasesc numai modele pentru pigmei pedepsiti, turul jos, mulati pe glezna, in fine, se pare ca burtosii europeni sunt dusmaniti la cumparaturi. Cand gasesc cu greu modelul meu ideal, cel incare talia se dusmaneste cu lungimea cracilor, ma duc direct la nea’ Matache unde mi-i scurteaza ca la carte.  La intrarea in atelier sta la loc de cinste diploma de la scoala de meserii care infrunta cateva decenii. Omul este meserias, coase si descoase de o viata. Scoate calm metrul, ii masoara, ii insemneaza si cel mai adesea ai noroc sa ti-i dea rapid. Pentru turisti poate fi o mare bucurie daca raman rupti pe litoral pentru ca este aproape imposibil sa gaseasca un croitor bun si cu preturi decente.  

Pe domnul Matache il gasiti pe strada Calugareni nr.26 dar cel mai bine este sa-l sunati inainte la nr. de tel. 0724903650 pentru ca are nepotei. Fiti generosi pentru ca veti fi multumiti de cusătura dumnealui!

 

Local pe malul mării cu specialități pescărești în Constanța? DinPort.ro recomandă Restaurant Reyna 

Fiind situat la doar cinci minute de statiunea Mamaia, Parcul de distractii Aqua Magic, la doar un minut cu masina de Delfinariu si Rezervatia Naturala, trei minute pana la City Park Mall și doi pași până la mare… va veti bucura aici de linistea si confortul de care aveti nevoie pentru relaxare dar si de apropierea noastra de toate aceste locatii, importante pentru un sejur in Constanta. O prezentare mai detaliată găsiti pe site/ul localului, reyna.ro.

Aresa: Str. Pescarilor 33B, Faleza Nord, cap linie 102N
Telefon: +40241617155 / Mobil: +40768174146/ E-mail: office@reyna.ro

Mangalia: DinPort.ro recomandă cele mai bune ciorbe, midii și rapane pane

O tavernă pe sufletul marinarilor,dar mai ales al turiștilor,care respinge fițele și snobismul  dar se impune prin calitatea unui meniu foarte diversificat care poate înfrânge lejer majoritatea localurilor de fițe din oraș.

u măsuțe de lemn la straduța liniștită care sărută,la doi pași,faleza de vis a bătrânului Callatis.Vă întâmpină o domnișoară frumoasă foc și mereu zâmbitoare, foarte mândră de bunătățile sfârâite în bucătărie de aceleași bucătărese cu experiență pe care le întâlnim cu mare bucurie, doar în acest loc, de peste zece ani.

Nu plecați cu inima îndoită de acasă, fără cățelușul dumneavoastra drag! Fiind oameni cu inimi bune și mari iubitori de animăluțe, gazdele vă primesc cu drag la cele câteva măsuțe situate perfect sub copaci, la adăpost de arșița verii, fiind un loc ideal de siesta, pentru toată suflarea. Regret, la ora la care scriu aceasta recomandare, ca nu am la mine niciuna dintre sutele de poze cu delicii din aceasta tavernă. Fiind la doi pași de mare, tot aici vă puteți caza cu încredere pentru că deasupra localului se află Pensiunea Faleza.Camerele sunt dotate cu aer conditionat,tv,aer conditionat și wi-fi gratuit.

Unde? La doar 50 m de plaja Mangaliei si de Portul Turistic, la 200 m de centrul orasului si totodata avand in vecinatatea sa Muzeul si Ruinele Cetatii Callatis.

Adresa: GPS 43.8142661,28.5851046, str. Mangalia, str. Vasile Parvan, nr. 14.

Tel. 0749626879, 0755118716.

 

Recomandari propuse și verificate Codruț BURDUJAN (burdujan@gmail.com)

6134 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.