Alianța Familiilor din România: TRANSGENDERISMUL VICTIMIZEAZĂ COPIII

Screen-Shot-2015-06-29-at-2.24.52-AMAti fost confruntati cu situatii in care copiii vostri au venit acasa de la scoala si v-au spus ca apartin sexului diferit de cel cu care s-au nascut? Adica, baiatul sa zica „mama eu cred ca sunt fata”, ori fata „tata eu cred ca sunt baiat”? Daca da, va simtim durearea. Daca nu, considerati-va norocosi, dar cititi cu atentie materialul de astazi pentru ca scriem despre o voga care ia cu asalt scolile si mintile copiilor occidentali – epidemia  transgenderismului la copii. Chiar si Vaticanul, mai devreme in saptamina, a atentionat europenii asupra acestui pericol, numindu-l „contrariul creatiei lui Dumnezeu”. [Detalii: http://www.catholicherald.co.uk/news/2016/08/03/pope-francis-its-terrible-children-taught-they-can-choose-gender/] Din nefericire, transgenderismul la copiii occidentali deja se extinde ca un foc de miriste, si se stie ca focurile care incep in Occident mai devreme ori mai tarziu inevitabil ajung si la noi.

 
Rod Dreher
Materialul de astazi, insa, nu ne este in intregime original. Ne-a fost inspirat de un blog a lui Rod Dreher din 31 mai. Dreher este unul dintre cei mai bine cunoscuti, cotati, prolifici, si penetranti comentatori conservatori din Statele Unite, dar si crestin. Traieste departe de centrele intelectuale si metropolele zgomotoase ale Americii, intr-o zona rurala din Louisiana. Poate tocmai de aceea articolele lui sunt atit de pentrante si apreciate. Dreher are timp, ori isi face, sa gandeasca si sa scrie – nu la repezeala, si foarte convingator. In aprilie a scris chiar si un comentariu legat de confiscarea copiilor familiei Bodnariu de catre Barnevernetul Norvegiei. [Detalii: http://www.theamericanconservative.com/dreher/norsemen-raiders-take-children/] Subiectele care il pasioneaza pe Dreher sunt cele care ii pasioneaza pe toti crestinii ingrijorati de involutia valorilor si escaladarea nonvalorilor. Revolutia sexuala si victimile ei sunt subiecte centrale in comentariile lui Dreher. Printre victimele revolutiei sexuale se numara si copiii. De fapt, in opinia noastra, primele si cele mai importante si inocente victime ale revolutiei sexuale au fost si ramin copiii.p1744gj4lmkg895fk57frg31s0_35759 Iar daca adultii, parintii, legiuitorii si autoritatile nu iau masuri, copiii vor continua sa fie victimizati. Din nefericire, victimele acestea se vor inmulti in viitor, iar daunele sunt ireversibile. Caci revolutia sexuala victimizeaza sufletul copiilor, le distruge inocenta, le murdareste ochii, sufletul, le perverteste constiinta. Aceste consecinte sunt ireversibile, fara a exista nicio persoana care ar putea fi trasa la raspundere, data in instanta, ori fortata sa stopeze distrugerea sufletelor copiilor. Pentru victimizarea copiilor de revolutia sexuala suntem responsabili noi toti, cei care am putut face ceva si nu am facut. Cei care ar fi trebuit sa se opuna si nu s-au opus. Cei care ar fi trebuit sa spuna ceva si nu au spus.
De fapt, copiii au devenit o extensie a conflictului intre adulti pentru suprematia valorilor ori a nonvalorilor.  Tribunalele si parlamentele legifereaza nonvalorile inventate si practicate de adulti, le transforma in drepturi ale omului, adica ale adultilor, fara a se gandi la efectele nocive ale acestor actiuni asupra copiilor. Casatoriile homosexuale victimizeaza copiii, dar au fost legiferate. Revolutia sexuala victimizeaza copiii, dar a fost institutionalizata. Pornografia victimizeaza copiii, dar a fost declarata un drept al omului. Traficul de fiinte umane victimizeaza copiii, dar legile sunt atit de confuz scrise incit este aproape imposibil sa dovedesti vinovatia traficantilor. Iar lista victimizarilor continua. In final, concluzia poate fi usor trasa. Copiii imita faptele, gandirea si actiunile parintilor. Daca parintii sunt responsabili, sansele sunt mari ca asa vor fi si copiii. Daca parintii se dedau  promiscuitatii sexuale, copiii vor face la fel. Si cu cit mai multi adulti se dedau promiscuitatii, cu atit mai multi copii vor face la fel, iar, odata ei ajunsi adulti, copiii lor vor face si ei la fel. Astfel ca promiscuitatea se multiplica de la zi la zi, si in esenta, se mosteneste. Putem, deci, vorbi de mostenirea promiscuitatii, de o promiscuitate perpetua, de o promiscuitate ereditara. Datele statistice confirma lucrul acesta.tumblr_o82in4PbaG1s9bxreo1_540
 
Marea Britanie
Am mentionat des, mai ales in buletinele noastre informative de marti, confuzia sexuala a copiilor din Marea Britanie. Articolele pe acest subiect, cit si datele statistice emise periodic de autoritatile britanice, reflecta dimensiunile ingrijoratoare ale problemei, cit si faptul ca ea creste exponential. Pe 10 iulie ziarul britanic TheGuardian a publicat un articol cu un titlu care ar trebui sa ingrijoreze pe fiecare om cu mintea intreaga: Gender identity clinic services under strain as referral rates soar„, adica „Serviciile clinice de identitate de sex sunt suprasolicitate”. [Detalii: https://www.theguardian.com/society/2016/jul/10/transgender-clinic-waiting-times-patient-numbers-soar-gender-identity-services] In prezent, in Marea Britanie exista 14 clinici specializate in crize de identitate de gen. In doar ultimii ani numarul persoanelor care apeleaza la servicii de acest gen a crescut de sute de ori, e nevoie de mult mai multe clinici care sa confrunte criza identitatii de gen a britanicilor, iar programarea la vizite medicale uneori ia chiar mai mult de un an. Privind copiii, in intreaga Mare Britanie exista doar a singura clinica car se ocupa exclusiv de confuzia sexuala a minorilor. Daca in 2014 numarul copiilor tratati in aceasta clinica a fost de 697, anul trecut a ajuns la 1.398. In total, la ora actuala in inteaga Mare Britanie numarul persoanelor adulte care frecventeaza clinicile de terapie datorita  confuziei sexuale e de aproximativ 15.000 de persoane, dintre care 12.700 de adulti si 2.700 de copii si adolescenti. Aceste persoane se considera transgender, adica ca apartin sexului opus decit celui biologic. Ei zic: „biologic m-am nascut baiat, dar ma identific ca fata”. Pina la finele anului trecut Marea Britanie a acordat 5.714 de pasapoarte noi persoanelor transgender care si-au schimbat sexul.
Nu-i de gluma. Bizarul transgenderismului atinge culmi tot mai ridicate. Daily Mail tocmai a publicat, pe 1 august, un articol despre femei care si-au schimbat sexul in barbati dar pot raminea insarcinate. Trei astfel de femei-barbati sunt insarcinate la ora actuala in Marea Britanie. Costul schimbarii sexului si a fertilizarii lor a fost de 34.000 de lire sterline de persoana. Britanicii obiecteaza, dar in zadar, medicii care presteaza aceste servicii spunind ca fiecare persoana are dreptul sa-si pastreze propria fertilitate. [Detalii: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3716301/March-Male-Mums-Women-having-sex-changes-NHS-receiving-free-IVF-three-men-born-female-brink-having-babies.html]
 
Statele Unite
 gay-adoption
Situatia nu e mai buna nici in Statele Unite. In iunie, The Williams Institute, un institut american prohomosexual, a publicat raportul How Many Adults Identify as Transgender in the United States? („Citi adulti din Statele Unite se identifica ca fiind transgender”?) Din nefericire, raportul nu contine date despre minori ori adolescenti, ci doar despre adulti. [Raportul: How Many Adults Identify as Transgender in the…] Metodologia raportului lasa de dorit, dupa cum chiar si autorii recunosc, dar pe baza unor date mai mult sau mai putin corecte, se estimeaza ca 0,6% din intreaga populatie adulta a Americii se considera transgender, adica ca nu apartin sexului biologic cu care s-au nascut. Ei numesc sexul biologic „sexul desemnat la nastere”, si il diferentiaza de „sexul real” pe care si-l aleg ca adulti. In cifre reale, asta ar insemna ca 1,4 milioane de adulti americani se considera transgender. Cea mai mare concentratie de persoane confuze din punct de vedere sexual e in Washington, DC, unde 2.77% dintre adulti se considera ca apartin sexului biologic opus. Imaginati-va: umblati pe strazile ori prin parcurile capitalei Americii si aproape 3% dintre adultii care trec pe linga voi se socotesc persoane care apartin sexului opus decit celui biologic. La nivel de state, statul cu cel mai mare procet de persoane transgender e Hawai, 0,8%, urmat de California (cu 0,76% din totalul populatiei adulte), iar statul cu cel mai mic procent e Dakota de Nord cu 0,3% din totalul populatiei adulte.
Natural, intrebarea este daca aceste gandiri si comportamente malformate ale adultilor afecteaza copiii? Rapunsul este da, dupa cum explica Dreher in comentariul lui. Adultii au ales ca ultim cimp de batalie al revolutiei sexuale copiii.
 
Epidemia transgenderista in scolile americane11079146_831757773587474_82
Pe 31 mai Dreher a postat un comentariu care ne-a atras atentia si, intr-o oarecare masura, il preluam, cu mici  comentarii ici si colo, cit si cu adaugiri relevante. Titlul comentariului e Alarmism and Transgendered Kids („Alarmism si copiii transgender”) si poate fi citit aici: http://www.theamericanconservative.com/dreher/alarmism-transgendered-kids/] Dreher isi lanseaza comentariul destainuind ce la determinat sa-l scrie. O mama i-a destainuit un secret rostit in soapta la liceul under merg copiii ei – „a shoking number of students are going to their parents asking to be put on hormones and asking for surgery, because they are transgender” („un numar socant de elevi cer parintilor lor sa-i puna pe hormoni si sa fie operati pentru ca sunt transgedner”). Elevii vad transgenderismul ca pe ceva „cool”. Il invata la orele de educatie sexuala, isi pun la indoiala identitatea sexuala biologica, devin confuzi, si cer parintilor sa le permita remediul pe care-l invata tot la scoala – hormoni si interventii  chirurgicale pentru schmibarea sexului biologic. Stigator la cer. Daca in Romania inca nu se vorbeste, nici cel putin in soapta, de lucrul acesta, din nefericire sansele ca in viitor se va vorbi sunt mari.
Iar scolile americane, activistii homosexuali, think tankurile prohomosexuale, mass media, si invatatorii le cinta acestor copii in struna. In loc ca sa-i vada exact ceea ce sunt, adica victime ale revolutiei sexuale, si sa-i compatimeasca, ii folosesc sa atace parintii ori pe cei intregi la minte care au curajul sa se opuna. E vina parintilor, zic ei, nu vina celor care au semanat aceste idei bolnave in mintile copiilor. Daca parintii ar fi intelegatori, adauga ei, copiii si adolescentii cu inclinatii transgender nu s-ar sinucide. E vina parintilor, a oamenilor intregi la minte, nu a invatatorilor, profesorilor, si propagandistilor si extremistilor sexuali care creaza confuzie in mintile copiilor si ale adolescentilor. Iar terapeutii fac la fel. Asa isi dobindesc clienti pe viata. Copiii si parintii lor le devin clienti, parintii platesc, din compasiune si dorinta de a-si proteja ori ajuta copiii, iar, odata ajunsi adulti, acesti copiii vor ramine intr-o stare de confuzie sexuala permanenta si vor avea nevoie in continuare de terapie. Iar terapia va ajunge sa fie platita de companiile de asigurare ori din fondurile publice. Terapia va tine o viata intreaga.
Cum am ajung aici, intreaba Dreher, si ce-i de facut? Paralele ingrijoratoare se observa intre expansiunea epidemiei transgenderiste si cea a homosexualitatii. Daca la inceput mai intreaga comunitate de specialisti (psihologi, medici si chiar teologi) vedeau homosexualitatea ca o deviatie de la normal si natura, o boala a mintii in alte cuvinte, in timp aceasta comunitate a cedat atit de mult incit azi foarte putini mai sunt cei care numesc homosexualitatea un act anormal. La fel si cu epidemia transgenderista. Inca in toiul revolutiei sexuale se afirma cu tarie ca transgenderismul e o boala a mintii, o deviatie de la sexualitatea normala. Dar asta incepe sa apartina trecutului. Pe 26 iulie revista americana Time Magazine a publicat un comentariu pe marginea unui raport publicat cu citeva zile inainte de publicatia britanica The Lancet Psychiatry. Studiul lui Lancet Psychiatry nu se pronunta daca transgenderismul e o boala a mintii ori nu, dar afirma ca persoanele transgender care sufera de boli sufera din cauza stigmatizarii sociale cu care persoanele transgender „inca” se confrunta, intr-o lume de oameni bigoti si plini de prejudecati. Exact ceea ce se spunea si despre homosexuali. Problemele cognitive cu care multi dintre ei se confrunta nu sunt cauzate de comportamentul lor sexual, ni se spune, ci de stigmatizarea cu care s-au confruntat vreme de secole. Doar daca asta ar fi adevarat, dar nu e. Pentru ca in tarile in care homosexualii si-au dobindit drepturile, inclusiv dreptul la „casatorie”,  incidenta bolilor psihice la homosexuali e cu mult mai ridicata decit la persoanele heterosexuale.
 
Normalizarea transgenderismului
 
Lancet Psichiatry, deci, croieste inceputul unei traiectorii care, anticipam noi, inevitabil va duce la declararea transgenderismului ca o expresie normala a sexualitatii umane. Organizatia Mondiala a Sanatatii continua sa clasifice transgenderismul ca o dezordine mentala. Dar asta probabil ca nu va tine mult, considerind ca specialistii in domeniu care inca atribuie transgenderismul unei disfunctionalitati a mintii sunt asaltati si eliminati unul upa altul. Asa a fost cazul lui Dr. Kenneth Zucker din Canada, unul din expertii mondiali in disfunctionalitatea sexuala. Timp de multi ani Dr. Zucker a lucrat pentru Clinica de Identitate de Gen („Gender Identity Clinic”) din Canada. Vreme de multi ani Clinica s-a opus transgenderismului la copii. Respingea  asa numita teorie a afirmarii sexuale („gender affirming theory”) conform careia transgenderismul la copii necesita sprijinul parintilor si acordul lor pentru tratamente cu hormoni si interventii chirurgicale de schimbare a sexului. Promova, in schimb, notiunea, sustinuta de date medicale extrapolate vreme de mai multe decade, ca majoritatea covarsitoare a copiilor care sufera de probleme de identitate de sex in copilarie, isi revin la normal pina cind ajung adulti, si ca putinii dintre ei care nu isi revin devin homosexuali, dar isi mentin identitatea sexuala biologica. Clinica a fost atacata in presa si numita clinica de tortura a copiilor suferinzi, pina cind a capitulat. In 2015 l-a concediat pe Dr. Zuker si a adoptat terapia afirmarii dezordinii transgender la copii.
Asa s-a nascut ceea ce Dreher numeste „trans politics”, adica „politica transsexuala”, la fel cum ne confruntam astazi cu politica homosexualilor. Presiunile vin din toate partile, iar cei care nu se conformeaza devin victime ale inchizitiei revolutiei sexuale. Revolutia sexuala isi are propria inchizitie care ii devoreaza pe cei care se impotrivesc. Nu sunt arsi pe rug, dar sunt stiviti de autocenzura si corectitudinea culturala si politica care permeaza gandirea occidentala contemporana. Asta i s-a intimplat si unui medic din Florida care refuza sa presteze servicii chirurgicale de modificare a sexului la copii. Zice el, daca modifici pieptul unei fete la 16 ani sa i-l elimini, inevitabil va mai fi nevoie de inca o operatie mai tirziu in viata deoarece pieptul fetei va continua sa se dezvolte in conformitate cu sexul biologic pina la deplina maturitate. Ori, cum zicea un alt medic, din California, e un act de frauda sa schimbi sexul unui minor, doar sa-ti vina din nou la cabinet la 25 de ani si sa-ti ceara sa-i schimbi sexul din nou pentru ca prima operatie a fost facuta din alegerea si presiunea parintilor. Si asta sub presiunea scolii ori a unor psihologi pentru ca parintii sa tina pasul cu moda.
 
Victimizarea copiilor – ce vor zice ei in viitor?10891506_829468970425899_3671528045736793832_n
 
Paragraful final a lui Dreher zguduie si trebuie redat in intregime. „Ten, twenty years from now, there are going to be a lot of maimed, broken people staggering around. This episode in history will be looked back on with horror. We will wonder how we gave in to such maddness, and harmed so many people, or allowed them to harm themselves. Doctors, activists, celebrities, the media, and politicians will bear so much guilt, but probably little blame. It will all go down the memory hole. Progressives in the future will say of the transgender maddness ‘How were we to know’? If they say anything at all”. („In zece, doua zeci de ani de acum, vor fi o multime de oameni mutilati, deformati care se vor taragana de la un loc la altul. Acest episod in istorie va fi privit cu groaza. Ne vom intreba cu mirare cum de am cedat acestei nebunii care a vatamat asa de multi oameni, ori le-am ingaduit noi sa se vatameze. Medici, activisti, celebritati, media si politicienii vor purta multa vina si vinovatie pentru asta. Dar asta se va scurge in groapa uitarii. Progresistii viitorului vor zice despre nebunia transgenderista „de unde sa fi stiut noi asta’? Daca vor mai zice ceva”.)
 
CAUTAM VOLUNTARI – UN NOU SITE AFR DESPRE TRANSGENDERISM
Avind in vedere explozia revolutiei transgenderiste din ultimii ani, AFR doreste sa lanseze un site web specializat pe informatii despre transgenderism. Romania si familiile noastre au nevoie de un astfel de site. Deja avem un site web anti-pornografie si unul anti-prostitutie. Dorim sa lansam si unul care atentioneaza asupra daunelor transgenderismului, o ideologie si doctrina extrem de periculoasa care victimizeaza. Deci, cautam vountari care sa ne ajute sa lansam acest site, web designers, si web administrators. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la office@alianta-familiilor.ro.
 
SITUL AFR ANTIPORNOGRAFIE
Va invitam sa continuati sa vizitati situl antipornografie AFR www.PornografiaRaneste.ro in numar cit mai mare. Va invitam deasemenea sa deveniti prietenii nostri pe site. De cind a fost lansat, pe site am postat zeci de articole, studii, materiale video si marturii. Situl a fost facut de dl Alexandru Dragoman (AFR Constanta). Ii multumim.
 
SITUL AFR ANTIPROSTITUTIE
Postam materiale si pe situl AFR antiprostitutie http://www.antiprostitutie.ro/category/stiri/. Va rugam sa-l vizitati. Situl e administrat de dl Sorin Balajel, voluntar AFR. Ii multumim.

BROSURILE AFR

In septembrie 2014 am tiparit 5000 de brosuri informative AFR in care ne identificam ca organizatie, cine suntem, ce facem, ce am facut, ce planuri de viitor avem. Gratie unora dintre cititorii nostri si a membrilor AFR, pina la finele anului 2014 am distribuit toate pliantele. In ianuarie 2015 am mai tiparit 5000 de exemplare pe care deja le-am epuizat. Am mai tiparit inca 5.000 din care inca mai avem disponibile citeva mii. Pliantele sunt gratuite. Cei care doriti sa le aveti si, mai ales, sa le dati celor din comunitatile dvs, inclusiv biserici ori parohii, va rugam sa ne scrieti si vi le vom trimite pe cheltuiala noastra. Avem nevoie doar de numele dvs, telefonul si adresa. Scrieti-ne la office@alianta-familiilor.ro.
 
VRETI SA FITI INFORMATI?
Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.
 
FACETI-NE CUNOSCUTI familiilor si prietenilor dumneavoastra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.
 
ANUNTURI
Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.
Alianta Familiilor din Romania
www.alianta-familiilor.ro

2231 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.