Simionică ”liderul” (h)auriu-maroniu al haitei securistice: cine sunt ei și de când au pus-o la cale?

Mai țineți minte Caritas-ul și spolierea a vreo șase milioane de români din toată țara?

Mai țineți minte orașul unde se aduna prada și se combina lucrarea Haitei securistice?
Dar primarul orașului care își împărțea prada, chiar în primărie?
Știți cât a fost potul?- Cinci miliarde dolari, echivalentul astăzi a 50 de miliarde de dolari, furaţi de sub salteaua românilor de către securiștii care știau că românii n-au încredere în bănci și își țineau amărâții de bănuți în case, la saltea!
Au mai fost fondurile de ciordeală Gerald, un israelit fugit în State ulterior, care  acum e bine-mersi, tot cu Secu’ la bază, apoi SAFI, SOV Invest, FNI plus 14 bănci falimentate. El Capo și beneficiara uriașului jaf securist a fost SIE- KGB prin Isar-escu la vârf, general Secu’ și cadrele lui Iulian Vlad – KGB ce au controlat toate schemele de jaf.
Peste 30 miliarde de dolari s-au mătrășit de la oameni, azi ar fi fost 300 de miliarde! Sărăcirea românilor a fost programată și executată organizat, militărește
     Nici astăzi oamenii, sărmanii naivi, nu pricep că în ’89 a fost o lovitură de stat organizată de KGB/ GRU și că, de atunci, România a intrat sub control militarizat moscovit, ca dovadă numai căpușele Moscovei sunt la putere: Arafat, recrutat de la 16 ani, Iohhanis, sub control STASI, adică KGB, ca mulţi alţi nemți din România, Orban – beizadea de criminal ungur Secu’ – NKVD și tot așa până la tătucu’ lui Năsui de la USR și căcăcilă ăsta de Simionică a lui Tismăneanu, nepoțel de genral KGB și urmaș al unor criminali NKVD în subordinea directă a lui Hannah Rahbinson Pauker, evreica dementă de care se temea până și Stalin, tot undement și ăla, ca și Lenin, tot aceiaşi stirpe și el, deraiat mintal din utilizarea defectuoasă a ochiului maro împreună cu un tip pe nume Zinoviev, cel care conducea o mare ramură a boșevismului de expansiune.

     Cel de la care a plecat toată tărășenia securiștilor a fost Funar, „coșarul”, adică adică „tuciuriul” cum se zice în unele la țară, cu haita sa KGB în spate, iar Simionică  – zis „cel cu harta mică” – este, după cum se prezintă, noul său ”lider” din motive ușor de înțeles: sunt doi bruneţi din aceeași veche-nouă organigramă. Cineva i-a ales din coşărime, nu mai vorbesc de accentul de Ferentari al ”liderului” cvasi-analfabet, cu zero diplome,
zero carte de muncă, totul ca la alba – neagra, că merge vrăjeala cu fraierii de români – cum se spune pe la ei.

Este bine să vă amintiți, cei care aveți mnemnotehnica la bază!

Pentru cei mai tineri, care nu au amintiri și nici limba română n-o cunosc chiar bine dar vor să voteze, iată cine este tătucul logistic al (h)AUR-ului. Ca o curiozitate: știați că Cioloș, grădinarul sau – în fine – horticultorul, a fost lansat tot de Funar – coșarul cu drapel, ca și Simionică – analfabetul fără nicio facultate și fără niciun serviciu vreme de un deceniu și jumătate, de când a venit de la Focșani pe lângă turnătorul Mărieș și a încercat să își dea jos bronzul de pe față și interesul pentru fer, acum haur, adică tot fer dar dat cu lac de sobe auriu, pentru prostirea imbecililor?
Funar a fost prodecan al Facultatii de Horticultură, l-a crescut pe Dacian Cioloș, cel care o păzea pe Doina Cornea ca nu cumva să nu se apropie cetățenii români de ea și să audă ce spunea despre Ceaușescu; ulterior Cioloș a ajuns, via Băsescu, comisarul român pentru agricultură, din umil horticultor cu stropitoarea în mână pe lângă petunii microfonizate, dar debutul politic i l-a asigurat Funar, la PUNR și apoi PRM.

Drăguț nu, cum se ajută milițienii și securiștii între ei?

Funar served as mayor of Cluj-Napoca from 1992 to 2004.
Between 1992 and 1993, Funar supported a large-scale Ponzi scheme run by Caritas, a company based in Cluj-Napoca.
Funar helped Caritas build its credibility by renting space for it in the town hall, appearing with its owner in public and on television, and defending the company from attacks.[3]

Funar also gave Caritas space in the local newspaper to list winners’ names (amounting to 44 pages in 1993) and lent the owner space at the local stadium to run his operations.[4]

Pyramid Scheme a Trap for Many Romanians/ By Jane Perlez /Nov. 13, 1993

For more than a year, a fraudulent financial scheme involving about three million Romanians paid 800 percent profits to investors who deposited money for three months. These newly rich spent lavishly on previously unimaginable luxuries like refrigerators, washing machines and even vacations abroad.

But for the last several weeks, the Ponzi-style pyramid scheme, which economists say has pulled in the equivalent of $1 billion to $5 billion, has failed to pay back anything. Tens of thousands of Romanians, who live in one of Eastern Europe’s grimmest economies, face losing their meager savings, while the scheme’s founder is said to have stashed away as much as $40 million. Government officials, fearful of riots and protests, are reluctant to stop it.

Sursa: The New York Times Archives. This is a digitized version of an article from The Times’s print archive, before the start of online publication in 1996.

 

Fix, fix la șapte, șapte minute și șapte secunde i-am dat drumul, cum dai bombardierilor pe la nas șoșoiul, coada de iepure, la care ei se aruncă la pământ și scot tot (h)aurul ciordit de pe degete: în ultimele trei zile mi-au șters cinci articole, nu mai zic de ce de înjurături mi-au aruncat. In plus, cu logistica din dotarea Secu’, mi-au desfiinţat contul de facebook la câteva minute.

 

Să vă spun despre legăturile Simionică – PSD, prin cine și la ce nivel?
Cum, nu ați auzit de Tudorache, ăla cu diamantele și jaful de la sectorul 1? … scotocit acum în chiloți la bijuterii de DNA care șase ani s-a făcut că nu știe nimic, dar și-a revenit la datorie acum, că steaua lui Maior a apus? Maior de la SRI, ambasadorul cu mandatul expirat, da, desigur, doar nu credeați că Tudorache n-are niciun șef și a furat doar pentru el vreo 3 – 5 milioane, când de fapt sunt vreo juma de miliard în ultimii zece ani? Dar de consilierul lui ați auzit? Dar de unul Băluță a lu’ Vanghelie, cu o „coșmelie” pe o insulă mai interesantă – Eghina îi zice…?
Ia mai căutați și singuri!…
George RONCEA

244 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.