Documente secrete: stânga americană se mobilizează pentru violenţe de strada după victoria lui Trump

Pentru prima dată din 1972, democrații sunt în pericol serios de a pierde Minnesota, așa cum a raportat FiveThirtyEight. În urmă cu patru ani, Donald Trump a pierdut Minnesota cu mai puțin de 45.000 de voturi iar astăzi fostul vicepreședinte Joe Biden deține doar un avantaj slab, potrivit unui sondaj al Trafalgar Group publicat săptămâna trecută.

Ca urmare a înăspririi cursei, candidatul la președinție din sfera democrată, Joe Biden, a adăugat joi o oprire, în ultimul moment, în North Star State. Vineri, președintele Donald Trump va organiza un miting pre-programat – a patra vizită a lui Trump în Minnesota din acest an. Este cea mai mare atenție pe care Minnesota a primit-o de la ambii candidați la președinție în ultimii ani tocmai pentru că acest stat este considerat o redută a democraţilor iar câştigarea steagului ei va însemna o victorie zdrobitoare a republicanilor cu un efect moral devastator asupra învinşilor: cu mai puțin de o săptămână până la ziua alegerilor, Minnesota a devenit un câmp de luptă la alegerile de marți, care ar putea determina cine câștigă președinția. Stânga extremistă din acest stat se pregăteşte însă temeinic pentru haosul post-electoral și punerea în aplicare a directivelor radicale, cel puţin asta denotă un document confidențial obținut de reporterii americani de la Breitbart News.

Sursa menţionată descrie planul mobilizării unei coaliții de organizaţii de stânga din Minnesota. Panicată de o altă posibilă victorie a lui Donald Trump, aceasta se pregătește pentru tulburări de masă după rezultatul alegerilor pe baza unei agende ce cuprinde „întreruperi strategice” la scară largă. Conduse de TakeAction Minnesota, descrisă ca un „centru pentru mișcarea progresistă a Minnesota”, grupurile avertizează asupra necesității mobilizării în masă într-o circulară confidențială, care este distribuită printre liderii acestora și este destinată ca ghid de pregătire pentru agitaţiile publice planificate de organizaţiile subversive pentru săptămânile următoare.

Uşor de intuit, militanţii stângişti ai organizaţiilor amintite vor să reaprindă haosul in SUA prin alimentarea conflictelor dintre diferitele comunităţi rasiale şi religioase, în special prin instigarea negrilor şi musulmanilor împotriva albilor, comunităţilor creştine şi răspândirea programată de zvonuri şi minciuni alarmiste despre organizaţiile anticomuniste şi naţionaliste prin intermediul reţelelor de socializare sau a redacţiilor roşii sau liberale. Textul este redactat pe note care incită şi sugerează explicit cum să fie pasată responsabilitatea haosului creat pe umerii poliţei sau a asociaţiilor de patrioţi din jurul lui Trump.

George Soros, finanţatorul extremiştilor de stânga şi a „rezistenţei” împotriva lui Trump

     „Credem că, indiferent de forța sistemului electoral din Minnesota, mobilizarea în masă va trebui și trebuie să se întâmple în acest stat pentru a apăra democrația” sau „Ne așteptăm ca această mobilizare să creeze spațiu și oportunități pentru neliniște, în primul rând în Minneapolis. În acest context, situația ar putea spirala rapid dincolo de control, în funcție de natura tulburărilor și de reacția statului ” se arată în documentul interceptat de jurnalişti.

 

Într-un efort de a transfera responsabilitatea şi vinovăţia violenței către alții, stânga radicală caută ţapi ispăşitori spre americanii patrioţi și către Departamentul de Poliție din Minneapolis (MPD): „Posibilitatea violenței de dreapta este reală, la fel ca și posibilitatea ca MPD să incite sau să permită violența”, incită documentul, adăugând că MPD trebuie „să fie decuplat, fie instigator la tensiune” în timpul și după „răscoală” cauzată de moartea infractorului de culoare George Floyd.

TakeAction Minnesota, înființată în urmă cu 14 ani, este o coaliție formată din 20 de organizații diferite, inclusiv sindicatele și grupurile de advocacy pentru cauze de stânga și este susţine sute de mii de membri gata să fie activați. Se descrie ca „o organizație multi-rasială care creează puterea pentru un guvern și o economie care funcționează pentru noi toți”. Coaliția este afiliată oficial cu organizațiile naționale de extremă stânga People’s Action și CPD Action, ambele finanțate de Alianța Democrației susținută de George Soros, care vizează „rezistența” președintelui Trump. TakeAction Minnesota a fost în fruntea mișcării de protest Black Lives Matters(BLM) cerând fie desfiinţarea MPD și contribuind la declanșarea cererilor la nivel național de „defund the police” (retragerea finanţării poliţiei şi dirijarea fondurilor către organizaţii civice şi servicii sociale). În urma presiunilor din partea grupului, o majoritate a Consiliului municipal a cedat şi a promis să demonteze Departamentul de Poliție, susţinând în același timp să creeze un nou sistem de siguranță publică în oraș, care este în curs de desfășurare.

 

În cazul realegerii președintelui Trump, documentul solicită „sabotaje strategice” prin mobilizarea mulţimilor în stradă

Observând că alegerile din Minnesota sunt administrate în principal la nivel local și, ca atare, „o mare parte a procesului va fi în mâinile oficialilor județeni locali”, documentul continuă să avertizeze şi să îndoctrineze extremiştii implicaţi în dezordini că „acești oficiali pot fi neprietenoși sau pot fi influenţaţi să fie coercitivi de dreapta radicală.” Grupurile indică experiența lor „transformatoare” organizându-se în timpul revoltelor George Floyd – a doua cea mai distructivă din istoria SUA – ca model pentru o viitoare organizare rapidă. Pentru a justifica jafurile şi violenţele de la protestele BLM, documentul le sugerează liderilor stângişti motivaţii mincinoase sub pretextul unei imaginare creșteri a „organizațiilor și activității naționaliste albe” care ar fi adus „mai multe nopți de teroare infiltrată în coridoarele de afaceri negre și maronii și cartierele din apropiere” în timpul „celor mai recente revolte”. Planurile soroşiştilor de stânga sunt gândite cu strategie militară şi vizează toate aspectele din statul Minnesota:„Minneapolis și St.Paul au avut o experiență puternică de îngrijire și siguranță comunitară în timpul răscoalei”, se menţionează.

TakeAction Minnesota a fost în fruntea mișcării de protest Black Lives Matters(BLM) cerând fie desfiinţarea MPD și contribuind la declanșarea cererilor la nivel național de „defund the police”

„Oamenii au organizat rapid patrule de cartier, rețele de ajutor reciproc și echipe de intervenție de urgență pentru a menține comunitatea în siguranță”, “Este posibil ca și bisericile de negri să devină o țintă. St. Cloud și Duluth sunt, de asemenea, două orașe de care trebuie să ținem cont, având în vedere apropierea lor de marile geografii naționaliste albe și structura demografică și ideologică ”, alertează documentul. „În plus, știm despre infiltrarea și organizarea naționalistă albă la universitățile din Greater Minnesota” se arată în circulara care pregăteşte dezordini violente. Pentru a motiva probabil posibile acţiuni armate, documentul solicită, de asemenea, sprijinirea “pregătirii” în comunitățile controlate de stânga radicală sub pretextul apărării… „cu cel mai mare risc de atac naționalist alb”„Ne așteptăm ca orice protest în masă – oricât de pozitiv este – să creeze o acoperire pentru tulburări civile neinfiltrate, nestrategice, infiltrate și daune materiale în Minneapolis”, menţionează circulara interceptată.

 


Într-o secțiune intitulată
„Teoria a ceea ce se va întâmpla”, documentul „prezice” alegerile din Minnesota și / sau alte state și descrie rolul grupurilor de a „sprijini eforturile statului (condus de guvernator, procuror general și secretar al State) să rezolve rapid concursul și să împiedice militanţii de dreapta, cu sau fără sprijinul oficialilor locali, să interfereze cu certificarea alegătorilor din Minnesota până la data „portului sigur” [8 decembrie, ultima zi pentru rezolvarea statelor rezultatele alegerilor contestate] ”și„ pentru a preveni eforturile ilegale ale federalilor de a interveni în numele grupurilor locale de dreapta ”„Știind că poate exista energie pentru a se alătura mobilizărilor de masă din apropiere, putem alege să găzduim acțiuni aici pentru a diminua cantitatea de actori din afara statului care activează în acel concurs”, se menționează în document.

În cazul unor rezultate contestate în alte state, grupurile de stânga își declară „disponibilitatea de a răspunde”

Comunistii din Minnesota au dărâmat de pe soclu şi vandalizat în cursul acestei veri statuia lui Cristofor Columb.

Documentul descrie, de asemenea, „cel mai rău scenariu” care include activitate violentă răspândită de un răspuns slab al statului și / sau instigație naționalistă albă. Grupurile descriu rolul lor din ziua alegerilor până în ziua inaugurării ca fiind: “colectarea și schimbul de informații; pregătirea organizațiilor și membrilor cu „instrumente, abilități și mesagerie necesare pentru organizarea și mobilizarea rapidă, sigură și eficientă”, conectarea și sprijinirea eforturilor de resurse colective la o scară mai mare și coordonarea cu eforturile naționale în cazul regiunilor „care ar putea fi mai direct contestate decât ale noastre”. Alte sarcini includ promovarea unor discursuri publice din falsa opoziţie care le-ar motiva reacţiile: „ceea ce va fi cu siguranță un atac asupra protestatarilor și reacția violentă ce va fi sporită de aceasta” și coordonarea cu aleșii aliați și foștii candidați pentru „intermedierea negocierilor cu DFL [Minnesota’s Partidul Democrat] și aleși, cu scopul expres de a aduce un cadru progresist care ridică puterea oamenilor”. Conform documentului, activitățile planificate ale grupurilor comuniste de diversiune şi sabotaje implică trei faze distincte:

  • până în ziua alegerilor: prin care acestea răspund la „lucrarea de desfiinţare şi deligitimare a eforturilor pentru alegerile pre-electorale ale lui Trump și GOP”
  • cele zece zile de după ziua alegerilor, prin care răspund imediat la alegeri prin eforturi de mobilizare în masă motivând că „Trump și GOP vor folosi capacitatea instituțională pentru a controla informațiile electorale și a manipula rezultatele”
  • faza finală „speculativă” care urmează, care va fi revizuită în viitor.

 Îndemn comunist pentru contracandidaţii lui Trump: “not because it is right, but because it is necessary to win”( “nu pentru ca este drept ci pentru că este necesar să câştigăm”)


Manipularea stângiştilor are nevoie de o presă controlată.
Din principiile enunţate în manualul sorosist pentru a ghida cel mai bine „munca” liderilor în acest moment menţionăm „toate mâinile, mâinile pline” ceea ce presupune necesitatea activiştilor de a se mişca rapid,( „mai rapid decât ritmul de încredere” se menţionează), “de a fi implicaţi, nu de a vorbi despre” și mai ales să recunoască faptul că anumite stiluri și forme de conducere sunt utile „nu pentru că este drept, ci pentru că este necesar să câștigi”.

Presa liberă americană menţionează că sistemul construit de grupurile de comunişti este unul destul de serios şi complex. Aceasta implică înființarea unui centru de comandă capabil să coordoneze mobilizarea în masă, „on and offline”, destinat să promoveze agenda grupurilor, precum și să înființeze rețele pentru a comunica cu oficialii aleși și pentru a furniza informații locale. În plus, grupurile dezvoltă instruire sau resurse destinate a fi împărtășite pe scară largă pentru a pregăti masse de oameni și oferă deja instruire online în pregătirea săptămânii electorale. Printre alte obiective se numără “înființarea unei infrastructuri de comunicații care să fie folosită pentru a oferi ajutor reciproc, formarea de mesaje populare pentru a atrage susținători, pregătirea mass-media pentru a acoperi acțiunile cu putere și eficiență; și stabilirea unor linii sănătoase de comunicare din teren și actorii guvernanți.”

Grupurile își propun, de asemenea, să creeze un „cort” masiv de susținători pentru o “rebeliune veselă”

     “Avem nevoie de un cort mai mare decât chiar cel mai mare pe care l-am construit înainte”, proclamă documentul în timp ce se focusează pe obiectivul de a racola şi selecta publicul necesar, needucat, uşor de manipulat în stradă şi naiv printr-o „rebeliune veselă”, cu muzică şi corturi stradale.

Documentul se referă, de asemenea, la „resurse și referințe suplimentare” care includ texte radicale precum: „Matricea amenințării alegerilor contestate”, „Paramilitarii la protestul tău: un ghid de câmp activist pentru extrema dreaptă armată” și „Raportul proiectului de integritate a tranziției: Prevenirea unei alegeri prezidențiale perturbate și a tranziției.”

Scenariul dezordinii stângiste confirmat şi susţinut chiar de Mark Zuckerberg şi Facebook: “There Is a Risk of Civil Unrest Across the Country”

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat analiștilor într-o conferință telefonică recentă că ar putea exista „tulburări civile” în toată țara după alegerile prezidențiale. ZDNet menţionează că gigantul rețelelor de socializare își propune să posteze anunțuri în partea de sus a fluxurilor de știri ale utilizatorilor, pe 3 noiembrie, discreditând afirmațiile oricărui candidat la președinția SUA care vor afirma că au câștigat alegerile dacă site-ul consideră anunțul prematur. Facebook ia inițiativa întrucât, spune Zuckerberg „există un risc de neliniște civilă în toată țara și, având în vedere acest lucru, companii ca cea a noastră trebuie să depășească cu mult ceea ce am făcut înainte”.

 

Breitbart News a oublicat recent faptul că Facebook a confirmat într-o postare pe blog că o serie de reclame politice au fost restricționate „necorespunzător” invocând “erori tehnice”, deoarece compania at fi încercat să împiedice publicarea de noi reclame politice înainte de alegerile din 3 noiembrie. De asemenea, Facebook a întrerupt toate noile reclame politice de pe site-ul său pentru această săptămână. Zuckerberg a comentat această afirmație: „Facem acest lucru, deși, în general, cred că cel mai bun antidot împotriva discursului rău este mai mult discurs. În ultimele zile ale alegerilor este posibil să nu existe suficient timp pentru a contesta noi revendicări.” Discutând despre diversele eforturi ale Facebook în contextul electoral, Zuckerberg a declarat că site-ul „a ajutat 4,4 milioane de persoane să se înregistreze [să voteze] depășind obiectivul pe care ni l-am propus în această vară”.

Sursa: Breitbart.com

489 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.