INNA lansează single-ul “No Help” cu videoclip oficial filmat în Maroc și Los Angeles

INNA începe toamna cu un nou single “No Help”, cu videoclip oficial. Pentru ca și-a obișnuit fanii cu videoclipuri realizate în toate colțurile lumii, de data aceasta a filmat în Los Angeles și în Maroc. Pentru acest video, artista are și un nou look, îndrăzneț, cu părul scurt și ținute extrem de sexy.

Videoclipul a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun, regie și Alex Mureșan, DoP), cu care constanteanca a mai colaborat și la “Nirvana” și “Pentru că”, produs de Loops Production. Echipa de beauty este formată din Anthony Merante (make-up artistul lui Iggy Azalea) și Anca Buldur, Sorin Stratulat (hair stylist Beauty District), RDStyling (ținute).

“Toamna începe cu “No Help” și va continua cu și mai multă muzică, pentru că voi lansa albumul meu “YO”. Sunt foarte entuziasmată, am lucrat mult și am pus tot sufletul și toată energia în aceste piese, pe care le-am compus în întregime și sunt încântată de ce a ieșit”, a declarat INNA.

Până acum, acest an a fost plin pentru ea: sa nu uitam de single-ul “Pentru că” împreună cu The Motans! Cu peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vară!

De asemenea, artista a susținut concerte în Mexic, Turcia, Finlanda, Spania, Franța, Republica Dominicană. În paralel, a petrecut mult timp în studio cu David Ciente, producătorul albumului “YO” care se va lansa toamna aceasta. Patru dintre piesele artistei “Si, Mama”, “Locura”, “La Vida” și “Iguana” au fost lansate printr-un proiect special, un album lansat exclusiv pe dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Piesele pot fi ascultate dacă dozele sunt scanate cu Shazam.

Artista a lansat propria aplicație în care fanii pot fi la curent cu noutăți din viața și cariera ei, imagini video din turneu, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, precum și posibilitatea de a vorbi cu INNA în chat room-uri, dar și în chat privat.

Aplicația se numește INNA și poate fi găsită pe iOS și Google Play la aceste link-uri.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musicto.fanlink.inna

https://itunes.apple.com/us/app/inna-official-app/id1343991530?ls=1&mt=8
La sfârșitul lui septembrie, INNA va pleca în turneu în Statele Unite și Canada  pentru promovarea noului album “YO”.

5293 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.