Piesa „Haida, Hai”, de azi, la radio cu MarkOne1, Suzana, Daciana Vlad și Richy B:

Markone1 se dovedește a fi extrem de activ în playlistul noutăților autohtone. La doar o lună după ce își lega numele de debutul solo al solistei Cleo, în piesa „Telefonul nu mai suna”, apare cu o nouă piesă, de data aceasta, pe direcție…etno!

Un rapper, două gemene din zona muzicii folclorului și un artist chilian și-ar putea da mâna pentru a cânta Maramureșul? Ei bine, acest lucru a fost posibil, pentru că, în formula MarkOne1, Suzana si Daciana Vlad, Richy B a luat naștere piesa „Haida, Hai”, reprezentativă zonei amintite, dar în care toată România se va regăsi, datorită versurilor ce prezintă frumusețile patriei noastre.

Inedit este faptul că toți cei patru artiști provin din arii diferite ale muzicii, de la hip-hop, folclor, până la latino, însa proiectul prezentat răspunde unui trend pe playlistul radiourilor și petrecerilor autohtone dar nu numai; scopul este de a duce melodia peste hotare, pentru a fi identificată cu ce are mai frumos țara noastră, de la tradiții, port popular, până la muzica autentic românească, curățată de influența lăutăriei de tip oriental.

MarkOne1 este un rapper cunoscut publicului autohton, care, din 2002, a colaborat cu artiști recunoscuți din hip-hop-ul nostru precum Don Baxter, Puya, Cabron, Shobby, Dizzy, Honney, Sase Sase, Barac, Banni Gheata, Chucho, Arsura, Lazy – Boy, Cheloo dar si cu cei de la 20Cm Records. Din 2013, acesta produce muzica alaturi de Andrei Chitu – ( asociatul si inginerul lui de sunet ) în studioul Anormal Studio. Suzana și Daciana Vlad sunt gemenele din Maramures, care incanta publicul, de ani buni, cu melodii reprezentative zonei, dar si prin costumele lor populare, mostenite de câteva generații.

Richy B este cantautorul simpatic care a cucerit publicul din Romania, prin farmecul său aparte și amuzant, iar, peste hotare, este un artist celebru, piesele lui fiind difuzate pe radiourile din Chile, Argentina, Peru, Bolivia, Spania, Suedia, Finlanda.

 

3062 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.