Recentul single lansat de Nicki Minaj si Nick Jonas, “Bom Bidi Bom”, în coloana sonora a filmului “Fifty Shades Darker”!

Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac)

Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) sunt romanii care au compus cel mai recent single al artistilor internationali Nicki Minaj si Nick Jonas. “Bom Bidi Bom” s-a lansat astazi si este inclusa pe coloana sonora a filmului “Fifty Shades Darker”.

Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti compozitori din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.

Piesele incluse pe coloana sonora a primului “Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes in intrega lume: “Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding.

Marcel Botezan si Sebastian Barac sunt producatorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA de-a lungul vremii: “Hot”, “Sun is Up”, “Déjà Vu”, “Club Rocker”.

Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac)

“Suntem onorati sa facem parte din acest proiect. Cand am facut piesa, nu ne imaginam ca va ajunge sa fie cantata de Nicki Minaj si Nick Jonas, niste artisti enormi in intreaga lume. Apoi cand am aflat ca va fi inclusa pe coloana sonora a “Fifty Shades Darker”, am fost si mai uimiti, pentru ca filmul are o audienta impresionanta, iar piesele care au fost pe coloana sonora a primului film au fost hituri in toata lumea”, au spus Marco & Seba.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

1774 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.