Se lansează UNIREA TV, televiziunea unioniștilor!

12806149_823644847765328_2587942381654768282_n
tricoul campaniei „Din Dragoste pentru Basarabia. Din Dragoste pentru Unirea TV”.

Se dorește a fi televiziune care să unească telespectatorii din Republica Moldova și România. Un proiect de mare anvergură al unioniștilor, cu susținerea Blocului Unității Naționale, condus de Constantin Codreanu și al activiștilor lui George Simion de la Acțiunea 2012, Unirea TV este menit să vină ca un pas înainte în ceea ce privește procesul de reîntregire a țării. În contraofensivă la monopolul mediatic al Moscovei în teritoriile ocupate de armata sovietică, basarabenii se mobilizează și au demarat o campanie de fundraising pentru împlinirea acestei dorințe: un post de televiziune unionist!

„De mâine lansăm proiectul la apă! Toți cei din Chișinău sunt așteptați să vină în intervalul 14:00-23:00 la studiou, pentru a transmite un mesaj din platou, cu ocazia inaugurării! Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat, vineri, președintele platformei unioniste Acțiunea 2012, George Simion.

Calendarul lansărilor difuzorilor UNIREA TV:

Mâine, 10 septembrie, ora 14:00 -postul 10tv.md, care va putea fi urmărit prin rețelele StarNet și Moldtelecom.

Duminică, 18 septembrie, pe radio, pe frecvența 91,6 FM – National FM Cultural

De luni, 26 septembrie, se inaugurează și postul Unirea TV din București

Sâmbătă, 8 octombrie, Radio Datina – Chișinău – 104,7 FM va merge pe drumul Unirii!

„Va urma, tot așa, până la finalul anului, numai cu vești bune”, susțin inițiatorii.

„Am decis să stabilim o colaborare cu Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și Tinerii Moldovei, care au demonstrat, în ultimii ani, că sunt capabili să se suprasolicite moral zilnic, pentru a scoate din blazare societatea noastră. În parteneriat cu ei, postul 10TV va produce conținut sincer și onest pentru a oferi o șansă publicului din RM să audă nu doar opiniile unor grupări de interese politico-financiare. Am acceptat să difuzăm pe „10TV” materiale create de „Unirea TV” pentru că avem convingerea că doar printr-un efort colectiv și dezinteresat putem reuși în emanciparea și maturizarea societății din RM. Aceasta a stagnat în toți anii tocmai pentru că presa și societatea civilă le-a servit pe tavă teme otrăvite”, a declarat, într-un editorial al Timpul.md, jurnalistul basarabean Silviu Tănase.13697990_912352072227938_3723971246355498463_o

Potrivit inițiatorilor „peste 80% din spațiul media din Republica Moldova este ocupat de posturile TV din Federația Rusă. De 25 de ani, cetățenii sunt supuși unui proces continuu de spălare pe creier, care nu se mai oprește. Televiziunile cu producție locală sunt influențate de interesele politice ale proprietarilor aflați în goana după voturi. Posturile TV din Republica Moldova au devenit instrumente de manipulare și arme anti-Unire. Oamenii nu au acces la informații din surse independente și sunt victime ale acestei situații dezastruoase. A venit timpul să lansăm un post TV independent în Republica Moldova care să nu stea la cheremul oligarhilor. Un post care să nu manipuleze și să informeze corect. Trebuie să oprim îndobitocirea cetățenilor cu falsuri istorice și informații distorsionate din prezent. Informarea corectă este un pas decisiv spre reîntregire prin creșterea numărului unioniștilor”.

2023 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.