Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty, mâine, la București!

Toamna începe în forță pe muzică symphonic, progressive si math rock prezentate de cei mai apreciați artiști ai momentului. Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, la Arenele Romane din București unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik.

Within Temptation, trupa celebră pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec sublim de eleganță într-o interpretare melodramatică și puternice compoziții metal, revine la București după patru ani și un album distanță. O formație matură care cântă și concertează de două decenii va fi headliner-ul evenimentului amintit din capitală.

Islandezii de la Agent Fresco vor susține un concert vulcanic cu influențe jazz, pop, rock și hardcore. În esența muzicii lor regăsim o hiperintensitate lirică transmisă prin versuri croșetate fin, melodii puternic încărcate cu emoție artistică, multiritmicitate și erupții spasmodice de chitară hotărâtă susținute de o percuție matematic structurată ce variază între jazz-ul de calitate și rock-ul energic.

Mutiny on The Bounty procesează și amplifică sisteme Math Rock fără să evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg după ce a câștigat multe Grammy-uri și promite să devina headliner la cea de-a zecea editie ARTmania Bucharest Blast.

1802 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.