Candidatul PND Sunay Omer îşi lipeşte SINGUR afişele. De ce a luat această decizie:

„Pentru prima data in 27 ani, un politician este obligat MORAL de legea electorală să-şi lipească SINGUR afişele. Eu, Sunay Omer, candidat PND la Primăria Constanţa, îmi voi lipi singur afişele de pe cele doar 86 panouri din municipiu. În acest mod voi putea discuta fără intermediari, alături de consilierii PND, cu cetăţenii oraşului. Este un mijloc în plus de a ne manifesta respectul şi responsabilitatea faţă de oraşul pe care îl iubim”. Acesta este anunţul postat de candidatul Partidului Naţional Democrat (PND), pe pagina sa de facebook.

Sunay Omer, candidatul PND la Primăria Constanţa.
Sunay Omer, candidatul PND la Primăria Constanţa: „Pentru un politician cu conştiinţa curată, întâlnirea cu cei cărora le solicită încrederea trebuie să fie o responsabilitate şi o probă a sincerităţii, nu o campanie bazată pe minciuni scumpe, articole şi emisiuni aranjate, echipe de specilişti în manipulare media, statistici cumpărate, mii de afişe costisitoare şi promisiuni disperate.”

Întrebat telefonic de ce a decis să nu apeleze la membrii, voluntarii şi simpatizanţii care îl însoţesc în campanie, Sunay Omer a adăugat faptul că vrea să întărească, prin exemplul personal, „valorile morale pe care le promovează: modestia, demnitatea, respectul şi satisfacţia muncii„.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Starea materială şi spirituală a unui popor sau comunităţi depinde de valorile pe carele promovează. Constanţenii au tolerat mult prea mult şmecheria şi parazitismul unor politicieni care le sfidau bunul-simţ, cultura şi nevoile. 13177549_474166519438538_7115383919174523755_n Munca şi satisfacţia răsplătirii demne a muncii trebuie să fie motorul unei societăţi normale. Pentru un politician cu conştiinţa curată, întâlnirea cu cei cărora le solicită încrederea trebuie să fie o responsabilitate şi o probă a sincerităţii, nu o campanie bazată pe minciuni scumpe, articole şi emisiuni aranjate, echipe de specilişti în manipulare media, statistici cumpărate, mii de afişe costisitoare şi promisiuni disperate. 13221619_474167009438489_1329031117809873839_nÎn timp ce lipesc afişele discut în detaliu cu toţi cei ce vin alături de mine despre modul cum doresc să scăd taxele la utilităţi, despre investiţiile cu care doresc să cresc veniturile şi nivelul de trai al cetăţenilor, despre modul simplu cum putem împăca iubitorii de câini (fiinţe pe care avem obligaţia să le protejăm!) cu cei ce nu doresc să haite pe străzi, despre necesitatea spaţiilor verzi şi a unui transport ecologic şi civilizat, despre necesitatea locuinţelor pentru familiile tinere sau sprijin pentru bătrânii fără ajutor şi multe alte probleme care ne afectează pe toţi” a declarat liderul PND care a precizat că, înainte de fiecare afişaj, anunţă pe facebook ora şi traseul pentru a se putea întâlni cu alegătorii.ddddd

7979 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.