Viceprimarul Sali Serdal, candidatul PND la Murfatlar

O delegaţie formată din 100 membri ai Partidului Național Democrat – Organizația Județeană Constanța a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la cel de-al doilea Congres al Partidului Național Democrat (PND) care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului. Printre liderii filialelor din judeţ s-a remarcat şi Viceprimarul Primăriei Murfatlar, Sali Serdai, care a decis continuarea activităţii politice alături de deputatul Daniel Fenechiu, preşedintele partidului, şi Sunay Omer, candidatul PND la Primăria celui mai mare oraş de la malul mării. Alături de aceştia, şi-au anunţat intenţia de a subscrie proiectelor regionale ale PND – care au ca prioritate eliminarea şomajului şi creşterea nivelului de trai prin scăderea taxelor la utilităţi – un număr însemnat de membri ai altor organizaţii politice din oraş, nemulţumiţi de sărăcia şi condiţiile scăzute de trai cu care se confruntă locuitorii, în contrast cu incompetenţa, dezinteresul şi corupţia unor politicieni din administraţia locală care au dezamăgit crunt în perioada mandatelor din anii anteriori.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Sali Serdai şi-a câştigat respectul prin calităţile morale şi profesionale dovedite pe perioada cât a lucrat, în slujba tuturor cetăţenilor, la Primăria Murfatlar; atât cât i-au permis atribuţiile de viceprimar şi-a dus la îndeplinire sarcinile şi a refuzat orice formă de compromis care ar fi putut fi împotriva interesului local sau integrităţii personale. Este un susţinător al luptei anticorupţie, doreşte depolitizarea instituţiilor şi transparenţă în cheltuirea banilor publici. Familist convins, este legat, de câteva generaţii, de oraşul în care trăieşte şi pe care îl iubeşte cu sufletul unui fiu al locului. În vârstă de 53 ani, cu o considerabilă experienţă politică, are însă energia şi curajul tinereţii, deţine capacitatea şi responsabilitatea de a constitui singura forță de opoziție din Murfatlar în luptă cu vechile partide care au eşuat lamentabil de la misiunea de a reprezenta problemele cetățenilor pe durata cât au ocupat funcții de decizie.

Sali Serdai se încadrează în criteriile stricte promovate de PND: nu a fost membru sau colaborator al fostei Securități, este bun gospodar şi un lider înnăscut.

          Pentru Murfatlar s-a concentrat pe realizarea de proiecte care vizează eliminarea şomajului, rezolvarea problemelor cu care se confruntă şcolile, locurile de cultură, sport sau divertisment, a celor legate de sănătatea locuitorilor, continuarea eforturilor începute care vizează dezvoltarea infrastructurii. Totodată, se asociază proiectului susţinut de Sunay Omer la Constanţa, de a racorda şi cetăţenii din Murfatlar la centrale individuale de apartament pe gaze, fapt care ar contribui la creşterea gradului de confort, diminuarea datoriilor care afectează bugetul familiilor şi micşorarea costurilor la căldură.

Partidul National Democrat – Organizația Județeană Constanța

Președinte Sunay Omer

1752 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.