Consilierul local Dumitru Cojocaru, noul lider PND Agigea

     Partidul Național Democrat – Organizația Județeană Constanța salută decizia consilierului local al Primăriei Agigea, Dumitru Cojocaru, de a continua activitatea politică alături de deputatul Daniel Fenechiu și Partidul Național Democrat (PND). Precizăm faptul că întreaga structură a fostului PP-DD din localitatea amintită, formată din peste 200 membri, subscrie acestui demers.

PND2
Precizăm faptul că filiala Agigea a PND reprezintă singura forță de opoziție din comună în lupt
ă cu vechile partide care au dezamăgit prin incompetența și dezinteresul față de problemele cetățenilor pe durata cât au ocupat funcții de decizie în administrația locală. Dumitru Cojocaru se află la cel de-al doilea mandat de consilier local. A câștigat respectul și susținerea cetățenilor datorită faptului că a nu a putut fi intimidat în niciun fel de presiunile din partea oponenților politici, ci a reprezentat, cu mult curaj și numeroase inițiative, interesul comunității în fața dezamăgitoarei administrații. A militat permanent pentru transparență în cheltuirea banilor publici, iar, recent, s-a opus rectificărilor bugetare fără justificări expuse. Noul lider PND Agigea nu este de acord cu amenzile și taxele impuse cetățenilor, în condițiile în care aceștia se confruntă cu un de trai modest.

Dumitru Cojocaru se încadrează în criteriile stricte promovate de partid: nu a fost membru sau colaborator al fostei Securități, este un profesionist în domeniul de activitate – are o societate de contrucții, promovează tinerii din localitate și caută permanent oportunități de angajare-, nu a fost implicat în acte de corupție, este creștin-ortodox, un bun exemplu de familist. Este văduv din anul 1990 și are un băiat de 26 ani.

Dumitru Cojocaru, în vârstă de 50 ani, este absolvent al unei facultăți de știinte economice și management. Are o vastă experiență politică: a fost președinte al organizatiei de tineret PDL între 2004 și 2007, președinte al organizației de seniori PDL între anii 2007 și 2008, după care a fost nevoit să demisioneze din partidul respectiv, chiar în timpul mandatului de consilier, întrucât a refuzat să fie complice la modul dezastruos al administrației. A activat o scurtă perioadă în PP-DD, timp suficient însă pentru a activa una dintre cele mai puternice organizații locale. A decis să se alăture PND refuzând oferta UNPR pe care îl asociază cu un aliat al PSD-ului.

Sorry, there are no polls available at the moment.

2542 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.