Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers – Concert caritabil Music for Autism

Duminica, 6 martie, Ioan Gyuri Pasci & The Blue Workers vor sustine un concert caritabil, in Club Doors, din Constanta.

In cadrul campaniei caritabile Music for Autism, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers invita constantenii la un recital de muzica folk in Doors Club, duminica, de la ora 20:30.  Ioan Gyuri Pascu este una dintre cele mai cunoscute personalitati culturale din Romania. S-a remarcat ca membru al trupei de comedie Divertis, dar inainte de asta el a fost cantaret.

In perioada comunismului, a facut parte din trupe precum Fundal sau Trandafirii Negrii, iar in 1992 a infiintat trupa The Blue Workers. A lansat impreuna cu acestia EP-uri precum „Masina cu jazzolina”, „Caseta pentru inima, minte si gura”.

gyuri

Music for Autism este un proiect care a inceput in 2012 si are ca scop sa ajute copiii cu autism si alte dizabilitati. Proiectul este un real succes in Constanta, fiind unul dintre cele mai importante si cunoscute proiecte umanitare pe plan local.

Fondurile stranse in ultimii 3 ani de activitate au fost directionate in realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati in cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Inclusiva „Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare in cadrul aceluiasi Centrului Scolar pentru Educatie Inclusiva „Maria Montessori” si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie.

1895 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.