The Motans – Valuri Mari | Videoclip Oficial

Videoclipul piesei „Valuri mari” a fost filmat în timpul show-ului „The Motans Grand Concert”, cu un număr record de 5000 de fani.  Emoție, sensibilitate, recunoștință și bucuria visurilor împlinite, chiar și atunci când par de neatins. Cu un mesaj puternic, de a nu renunța niciodată la autenticitate și la ceea ce te face fericit, piesa „Valuri mari” este cadoul pe care artistul „The Motans”, Denis Roabeș, îl oferă tuturor fanilor săi pe 2 august, de ziua lui.

Piesa a fost interpretată în premieră la Arenele Romane pe 31 mai, în primul mare concert susținut în fața a mii de romani. Creată ca o surpriză și un cadou pentru toți cei care au venit la The Motans Grand Concert, melodia a fost finalizată cu o seară înainte de eveniment, după cum le-a împărtășit Denis Roabeș celor prezenți, rugându-i să fie parte din videoclipul piesei ale cărei semnificație și compoziție au mare însemnătate pentru el. „O să vă rog ca de la începutul piesei și până la finalul ei să stați cu mâinile în aer. Ele vor simboliza valurile și piesa este despre asta: să nu lăsați niciodată mâinile jos și să faceți valuri. Este o piesă foarte puternică pentru mine și sper din tot sufletul să nu plâng de emoție, ca un copil de 12 ani.”, a mărturisit artistul în timpul concertului.

Tocmai de aceea, Denis a ales special ziua sa de naștere, 2 august, pentru a oferi celor care se bucură de muzica The Motans cea mai personală poveste, în versuri create chiar de el.

Muzica este compusă de Denis Roabeș împreună cu Alex Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan care semnează și producția piesei, iar partea instrumentală aparține lui Iștvan Ilieș (pian), Ali Said (tobe), Matei Bulencea (bass) și Damian Rusu (chitară). Creditele video sunt semnate de NGM Creative, regie Bogdan Păun și DOP Alexandru Mureșan.

2629 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.