Kazka lansează „Cry”, varianta în engleză a piesei „Plakala”

„Piesa anului” este distrincția pe care a primit-o „Plakala” din partea M1 Music Awards în 2018. Succesul este atestat și de faptul că a reușit să intre în Top 200 iTunes și să fie pe locul 1 în Shazam Ucraina și pe locul al optulea la nivel mondial. Clipul piesei, desi nu impresioneaza, este urmărit de peste un milion de ori pe zi, iar acum Kazka lansează în România și varianta în limba engleză a acestui hit, intitulat „Cry”.

Trupa Kazka este ucraineană si interpretează muzică u-pop cu elemente electro-folk”: solista, Sasha, de profesie avocatare un timbru vocal unic iar Dima cântă la fluier și și-a descoperit marea pasiune pentru instrumentele de suflat și cele folk la o vârstă foarte fragedă. Cel de-al treilea membru al trupei, Nikita, cântă la mai multe instrumente.

Valoarea trupei a fost recunoscută de-a lungul timpului: “breakthrough of the year”, anul trecut, din partea M1 Music Awards și “discovery of the year”, din partea Golden Firebird Music Awards. Printre notabilele performanțe iTunes se numără #1 în Ucraina, Bulgaria, Belarus, Kazakhstan și Rusia, #2 în Moldova și Tajikistan și #19 în Letonia.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu sau Cristi Munteanu.

2586 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.