Delia lansează videoclipul “Trăiește frumos”

Delia revine cu videoclipul oficial al piesei “Trăiește frumos”, inspirat din viața artistei, alături de o parte dintre prietenii și familia ei.

Videoclipul piesei „Trăiește frumos” a fost filmat chiar la domiciliul artistei, în regia lui Alex Ceaușu. În videoclip apar mama sa, nepoata ei, Jessie, prietenii  sai – Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu, Giulia, Denis Radu.

Echipa de beauty este formată din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair), styling Delia.

Cel mai tare live e cel pe care îl trăiești, considera realizatorii piesei: intr-o lume în care viața se derulează pe ecranele telefoanelor, în care zâmbetele și discuțiile sunt tot mai mult înlocuite de filtrele aplicațiilor, piesa „Trăiește frumos” a fost foarte bine primită de public și intens distribuită în mediul online.

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă semnătura numărându-se „Fata lu’ tata”, „Verde împărat”, „Du-te-mă”, „Rămâi cu bine”, „Parfum de fericire”, „Cine m-a făcut om mare” şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente – pian şi flaut.

 

Vara aceasta, Delia a lansat hit-ul „Despablito” în colaborare cu Grasu XXL, piesă care a fost #1 în Trending încă din ziua lansării și care, în decurs de două luni, a adunat aproape 26 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul acesta, Delia a susținut o serie de trei concerte: „Acadelia” la Sala Palatului, evenimente sold out în fața a 12.000 de oameni, un spectacol complex, organizat de Global Events.

4681 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.