Irina Rimes lansează „Cel mai bun prieten”, a treia piesă din „Trilogia II”

După „Beau” și „În locul meu”, Irina Rimes lansează cea de-a treia piesă a „Trilogiei II”, „Cel mai bun prieten”. Cu un vibe diferit, piesa are un mesaj pozitiv și personal și marchează o nouă etapă pentru artistă, una cu și mai multă atitudine și încredere.

„Cel mai bun prieten este prima piesă despre mine și odată cu ea începe o nouă direcție în muzica mea. Este o piesă în care se va regăsi fiecare”, spune Irina.

Cu versuri sensibile, dar puternice, care trădează o atitudine încrezătoare în forțele proprii, piesa „Cel mai bun prieten” încheie într-o notă pozitivă „Trilogia II”. Piesa a fost compusă de către Irina Rimes și Alexandru Cotoi, versurile îi aparțin artistei, iar producția lui Alexandru Cotoi. Regia videoclipului este semnată de către Bogdan Păun și imaginea de Alexandru Mureșan, într-un concept semnat de NGM Creative și produs de Loops Production.

„Trilogia II” evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ și soartă și subliniază ideea că orice decizii am lua, destinul este unul prestabilit.

5930 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.