Ava Max lansează în România single-ul „My Way”

Ava Max, noua revelație în muzica de peste Ocean, lansează în România piesa ”My Way”, produsă de Atlantic Records. Tânăra interpretă pop, care lucrează cu celebrul producător muzical din Statele Unite, Cirkut (cel care a produs hiturile internaționale  “Starboy” de la The Weeknd și “Wrecking Ball” a lui Miley Cyrus), lansează acum și în România single-ul său de debut, ”My Way”.

„Aveam nevoie de o piesă care să nu mă lase să uit cine sunt și ce-mi doresc, o piesă care să-mi reamintească faptul că vocea interioară e mai importantă și mai puternică decât ceea ce vine din exterior. Exact asta face această melodie și este cu atât mai importantă pentru mine cu cât este și single-ul meu de debut. E o melodie care anunță că voi face lucrurile în stilul meu”, a mărturisit artista.

După colaborarea cu producătorul american Le Youth pentru hit-ul ”Clap Your Hands”, piesa ”My Way” confirmă faptul că Ava Max este una dintre cele mai apreciate și talentate cantautoare ale pop-ului modern. Vocea sa specială s-a făcut remarcată în vara anului trecut, când a fost lansată piesa ”Clap Your Hands” pe celebra platformă Billboard, piesă care are aproape 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube.
Le Youth feat. Ava Max – Clap Your Hands

Cu o voce impresionantă și un timbru aparte, dar și un look fresh, cu o coafură ce îi poartă deja numele – “The Max Cut” – Ava Max a fost una dintre aparițiile de senzație de pe covorul roșu de la Premiile Grammy de anul acesta.

Ava Max este considerată în acest moment una dintre revelațiile muzicii pop din Statele Unite nu numai datorită vocii sale puternice, ci și datorită talentului său de compozitor dublat de apariții cu atitudine. Fiica unor imigranți albanezi, Ava Max s-a născut în Wisconsin, dar a copilărit în Virginia, acolo unde a uimit publicul cu vocea sa înainte chiar să intre la liceu. A știut de mic copil că locul ei este pe scenă, iar talentul l-a moștenit de la mama sa, cântăreață de opera. După numeroase competiții muzicale la care a participat, Ava s-a stabilit în Los Angeles pentru a se concentra pe cariera sa muzicală.

Atlantic Records este una dintre cele mai mari case de discuri din SUA, fondată în anul 1947. Compania s-a impus ca unul dintre label-urile muzicale reprezentative din industrie și, de-a lungul timpului, a reprezentat artiști uriași precum Aretha Franklin, Ray Charles, Wilson Pickett, Sam and Dave, Ruth Brown și Otis Redding. În 1967, Atlantic Records devine parte a Warner Music Group și își extinde domeniile muzicale, de la jazz, R&B și soul la rock și pop odată cu debutul trupelor Led Zeppelin și Yes. Printre artiștii semnați în prezent la Atlantic Records se numără Bruno Mars, Charlie Puth, Coldplay, David Guetta, Ed Sheeran, James Blunt, Rita Ora, Wiz Khalifa și mulți alții.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3374 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.