Autocare din Constanța pentru Marșul Centenar de la Chișinău din 25 martie 2018!

Vrei să participi la Marșul Centenarului de la Chișinău din 25 martie 2018? Rezervările se pot face la numărul de telefon +40 740 630 207 sau la sediul Agenției Alma Tours, situat pe strada Răscoalei 1907 nr. 59!

În anul Centenarului peste 100.000 de români vor alege Unirea! Românii de pretutindeni sunt așteptați la Marșul Centenar, care se va desfășura duminică, 25 martie la Chișinău, de la ora 12.00, în Piața marii Adunări Naționale. Momentul va reuni românii din așa-numita „Republica Moldova”, România și diaspora sub același ideal – al Reîntregirii Naționale. Manifestația este organizată de Alianța pentru Centenar care reunește sub același steag asociațiile unioniste de pretutindeni.

Ca și în anii precedenți, deplasările unioniștilor de la malul mării spre Chișinău sunt organizate de jurnalistul Codruț BURDUJAN.

Constănțenii care vor participa la marș vor avea inclus în program și o noapte de cazare la Chișinău. Plecarea va fi vineri (23.03) după ora 22:00 și întoarcerea va fi duminică (25.03) după încheierea marșului. Sâmbăta va fi dedicată vizitării orașului Chișinău, petrecerilor românești și meciurilor de fotbal între echipele sportive unioniste de pe ambele maluri ale Prutului.

Din partea presei locale, la eveniment vor participa Sinziana IONESCU – Adevarul, Codrut BURDUJAN- DinPort.ro, Marius Florian VASILE – TomisNews.ro. 

Momentul istoric al sărbătoririi Centenarului va putea fi urmărit LIVE pe site-urile www.dinport.ro si www.supertv.ro!

 

3820 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.