Vanotek: nou single, “Back to Me” feat. Eneli

Vanotek revine cu single-ul  “Back to Me”, în colaborare cu Eneli. Piesa este compusă de cei doi artiști și produsă de Vanotek. Videoclipul a fost filmat și regizat de San, cu care cei doi au mai colaborat și pentru “No Sleep”.

“Back to Me” este deja în top Shazam din Rusia pe locul 5 și este difuzat si la radio. Piesa este licențiată la Ultra Music (o casă de discuri din Statele Unite ale Americii care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadmau5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond), a doua piesă a DJ-ului dupa “Tell Me Who”.

UltraMusic este afiliat Ultra International MusicPublishing care reprezintă compozitori și producători care colaborează cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers și alții. 

“Tell Me Who” este în topurile din România, Rusia, Polonia și are peste 8.5 milioane de vizualizări pe YouTube.

  “Back to Me” este inclusă pe primul album al lui Vanotek, lansat la finalul lui 2017 care include cele mai cunoscute piese precum „Tell Me Who” feat. Eneli, „În dormitor” și „My Mind” feat. Minelli, „Take the Highway”, „I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, „My Heart is Gone” feat. Yanka. 

Vanotek
VANOTEK (pe numele său Ion Chirinciuc) este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Originar din Republica Moldova, a studiat la Liceul de artă „Octav Băncilă” din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști: Dan Bălan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

DJ-ul a urcat pe scena unor evenimente importante precum Untold sau Neversea și opening act pentru Carla’s Dreams la cele două show-uri de la Arenele Romane.

Piesa „I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selecția Națională Eurovision, fiind susținuți de cei mai reprezentativi artiști din România.

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și  Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

2199 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.