(video)Trădătorii din PSD alimentează violenţele de stradă şi aruncă România într-un război fratricid!

Comunicatul Jandameriei este o alta lovitura de pumn in gura romanilor care au iesit in strada pentru ca angajatii Ministerului de Interne sa nu mai fie umiliti de politicieni corupti aflati in cardasie cu clanurile interlope si forte antinationale, pentru ca proprii angajati sa nu mai fie injunghiati de puscariasii eliberati din puscarii de PSD:

„Există situații în care jandarmii din prima linie, aflați de multe ore în dispozitiv, în picioare, în condiții meteorologice deosebite, pot fi supuși unei presiuni extrem de mari, presiune ce poate genera și astfel de comportamente.(…)Explicațiile însă sunt necesare pentru a înțelege întregul context și a nu judeca distorsionat o misiune de ordine publică, care, în ansamblu s-a desfășurat în condiții de normalitate, fără a exista incidente majore, persoane rănite sau distrugeri ale bunurilor publice. Referitor la situația creată la gurile de metrou, facem precizarea că decizia Jandarmeriei de a temporiza și a redirecționa accesul persoanelor care se deplasau de la stația de metrou către ieșirea dinspre Teatrul Național a fost luată pentru a evita apariția unor busculade, întrucât zona Pieței Universității era blocată și era nevoie de o ieșire controlată a persoanelor.”
Scenele au fost filmate pe Podul Izvor, intr-o atmosfera de razboi menita parca sa intimideze si sa terorizeze populatia: jandarmi echipati de lupta, camioane ale Ministerului de Interne, politisti care pun la pamant un om si il baga cu forta incatusat in masina, alarme, girofaruri etc.
Clasa politica apara coruptia si arunca Romania intr-un razboi fratricid. In timp ce unii angajati ai Ministerului de Interne arestau sau loveau cu pumnul protestatarii de la Universitate alti militari veneau si strangeau mainile romanilor din strada incurajandu-i sa scape Romania de penali!
Jandarmi si politisti, sunteti scutul tarii, nu al tradatorilor din guvernele penale! Nu folositi forta impotriva fratilor si parintilor vostri, pentru a sufoca orice forma de rezistenta impotriva celor care ne alunga din tara prin saracie, coruptie, somaj si tradare in favoarea unor interese ostile Neamului Romanesc!
In tarile civilizate jandarmii refuza ordinele care ii incita la violente impotriva propriului popor, isi pus jos castile de lupta si fraternizeaza cu poporul! Veniti la proteste cu iubire si respect pentru Romania si cu toata fermitatea impotriva celor care ne dezbina si ne jefuiesc Patria!
Cei care astazi guverneaza in Comisiile de Siguranta Nationala si Ordine Publica sunt politicieni suspectati de grave acuzatii de coruptie care sunt dispusi sa arunce tara in haos pentru a scapa de anchete penale si de puscarie! Cine apara coruptia se face vinovat de tradare impotriva Romaniei!
UNITI SUB TRICOLOR!
Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

3902 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.