Rock, punk, indie, electro și jazz la Bucharest Craft Beer Festival

Bucharest Craft Beer Festival 2017Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC!

OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L. și Helen sunt trupele care vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2017. Evenimentul, aflat în acest an la cea de-a doua ediție, are loc între 9 și 11 iunie, la Verde Stop (pe strada Barbu Văcărescu nr. 162-164 din Capitală).

Fie că este rock în maniera Byron, rock alternativ de la OCS, punk marca E.M.I.L., indie-rock în stilul Les Elephants Bizarres, sau un amestec fin de jazz și electro-pop în interpretarea Helen, muzica de la Bucharest Craft Beer va satisface și cele mai exigente gusturi.

Programul concertelor, pe zile, se prezintă astfel:

9 iunie – BYRON

10 iunie – E.M.I.L. & LES ELEPHANTS BIZARRES

11 iunie – HELEN & OCS

Byron – cântă un fel de rock, s-a înființat în 2006 și a lansat de atunci șase albume de studio și trei DVD-uri live. Au filmat un concert în Salina Turda și un altul cu o fanfară militară și un cor de elevi. Au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, iar cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin.

Trupa este formată din: Dan Byron (voce, chitară, flaut), Sergiu Mitrofan (clape, chitară, voce), Dan Georgescu (chitară), László Demeter (chitară bas), Ovidiu Cristian (tobe).

E.M.I.L. – înființată în anul 2000, este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România. A urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară și a cântat în deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX.

Formația are patru albume la activ, iar în componență îi are pe: Sorin Bădulescu (voce), Niculae Barbu (chitară bas), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Stoianovici (chitară) și Eugen Imecs (tobe).

Les Elephants Bizarres – este cea mai carismatică trupă de indie electro synthpop din România. De la formarea sa în 2007, componența trupei îi include pe basistul Mihai Marin și solistul vocal Ștefan Matei. O schimbare de componență din 2014 i-a adus în formație pe chitaristul Enver Mamut și pe Tudor Amarandei la clape. Toboșarul Bogdan Alexandrescu s-a alăturat și el formației în 2016. De-a lungul carierei, trupa a adunat sute de concerte de succes, dintre care câteva în cadrul unor festivaluri mari din țară, dar și în deschiderea unor nume mari ale scenei internaționale (cum ar fi Roxette, pentru a da numai un exemplu).

Helen – proiect muzical ce dezvăluie la festivalul nostru un amestec de indie-electro-pop, în interpretarea unei voci cu pregătire și experiență în muzica jazz.

Omul cu șobolani – „Dau două beri goale pentru una plină, cine se combină, cine se combină?”, sună cel mai cunoscut refren al trupei cunoscute sub acronimul OCS. Celebra trupă de rock alternativ va împlini în această vară 20 de ani de activitate, iar componența sa actuală se prezintă astfel: Dan Amariei (solist vocal), Nicolae Aramă (chitară), Radu Andrei (chitară bas) și Mihnea Dobrotă (tobe).

Bucharest Craft Beer Festival prezintă fenomenul berii artizanale, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate și experiment. Evenimentul readuce producția de bere la nivel de artă, în fața publicului, oferindu-i ocazia perfectă pentru a se delecta cu rare licori artizanale. Astfel, Bucharest Craft Beer Festival 2017 vine cu zeci de sortimente de bere, fiecare specială, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate. Pe lângă bere, vedeta evenimentului, festivalul propune și diverse tipuri de cidru și mâncăruri deosebite. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet, la barbecue texan și pizza tradițională, oferta culinară a festivalului va întregi pe deplin gustul aparte al berilor.

În plus, în cadrul festivalului se vor găsi mai multe atracții precum un târg de viniluri, un barber shop și altele. Biletele se găsesc la vânzare în rețeaua IaBilet și online pe IaBilet.ro, la prețul de 17 lei pentru biletul de o zi și 45 de lei pentru un abonament de trei zile.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 2 iunie, abonamentele vor avea prețul de 39 de lei.

Biletele pentru Bucharest Craft Beer Festival 2017 se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la stația de metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.

Bucharest Craft Beer Festival 2017 este un eveniment organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.

Susținut de RADIO GUERRILLA Sponsor: Kaufland

 Facebook: https://www.facebook.com/BucharestCraftBeerFestival

Web: http://craftbeerfestival.ro/

RSVP: https://www.facebook.com/events/1551304184882037/

3396 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.