„Curvele din PSD au trezit putorile”: senatorul Tit Liviu Brăiloiu, în vizorul protestelor anticorupţie din Constanţa!

„Curvele din PSD au trezit putorile!”, „Brăiloiu nu uita, te-aşteptăm la DNA” au fost noile sloganuri strigate de cei peste zece mii de constănţeni care au protestat, ieri, împotriva corupţiei şi a legii graţierii şi amnistiei în faţa Prefecturii iar, de la ora 20.30, în faţa sediului Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa.

Durerile de cap însă de-abia încep pentru Tit Liviu Brăiloiu: un alt scandal tinde să se aprindă lent dar sigur din partea unei alte amante, din Eforie, care şi-ar fi dat afară din casă mama şi sora bolnave cronic pentru a locui împreună cu acesta. Discuţiile pe marginea acestui proces atrag însă atenţia  atât prin suspiciunea unor abuzuri extrem de grave dar şi prin conexiunile cu numele unor poliţişti şi magistraţi din Constanţa. Psd-istul deţine funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

Totul a pornit de la un mesaj postat pe pagina personală de facebook de către consilierului județean PSD Constanţa, Sabrina Maria Nedelcu:

Sursa foto: facebook Sabrina Nedelcu

”Practic Romania nu este de acord ca, atunci cand furi, sa fii gratiat si sa poti returna banii. Romania vrea sa plateasca 2000 de Ron pe luna pentru acela care a furat 20000 de Ron.

Da tare destepti sunteti sclipitorilor!

Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 09 dimineata la proteste? Putorilor!”

sursa foto: facebook Sabrina Nedelcu.

Mesajul a stârnit un val de proteste inclusiv în rândul conducerii PSD Constanţa care a decis să se spele îngrozită pe mâini de imbecilitatea colegei de partid printr-un comunicat de presă sec:

sursa foto: facebook Sabrina Nedelcu.

“În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional.
BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație.
Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”.

Sabrina Nedelcu şi-a închis contul de facebook însă o fotografie în care se afla într-o postură intimă cu una dintre figurile controversate ale PSD Constanţa, Tit Liviu Brăiloiu, a devenit virală. 

sursa foto: facebook Sabrina Nedelcu.

Sute de mesaje din partea manifestanţilor anticorupţie s-au revărsat atât în subsolul articolelor cât şi pe pagina firmei de turism pe care o deţine o suspectează de faptul că singurul merit al promovării în PSD ar fi relaţiile mai mult decât tovărăşeşti cu anumiţi lideri din partidul roşu. Potrivit declaraţiei de avere completate pe 22 iulie 2016, psd-ista locuieşte în Năvodari, însă nu are nicio locuinţă proprietate personală, nu deţine niciun teren sau autoturism. Conform datelor înscrise în documentul respectiv, consilierul judeţean PSD nu a avut în anul fiscal 2015 niciun venit realizat în urma vreunui loc de muncă, aceasta trăind, practic, din moştenirea de 280.000 de euro primită de la Tudora Nitu, din Nuntaşi, judeţul Constanţa. Declaraţia de interese a consilierului judeţean PSD Maria Sabrina Nedelcu confirmă faptul că este asociat şi administrator al SC Princess Active Company SRL Agigea.

 

 

 

9970 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.