Conferință despre relația profesor-elev-părinte la Curtea Brâncovenească

Astăzi, de la ora 17.30, Colegiul „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Constanţa va organiza o conferinţă de excepţie, al cărei invitat special este scriitorul-pedagog Sergiu Ciocîrlan.
Doctor în filologie, cunoscut şi foarte îndrăgit în rândul tinerilor şi nu numai, scriitor contemporan, profesor de Limba şi literatura română, Sergiu Ciocârlan va vorbi despre nevoia de a avea o educaţie cu chip blând, fără nimic ameninţător, despre nevoia de a vedea în copil copilul şi de a nu transfera socotelile adultului în gândul lui, despre nevoia de a delimita ferm, categoric instrucţia de educaţie, despre nevoia de a redobândi prestigiul profesorului într-o epocă revendicată de atribuţii funcţionăreşti, despre nevoia de comunicare dintre profesori, copii şi părinţi, despre nevoia de a cerceta cauzele, nu efectele.

14573017_355017498179800_7644059166413479373_n Din cărţile apărute sub semnătura  lui Sergiu Ciocîrlan amintim: Clonele învăţământului românesc, De ce sunt un elev impertinent, Literatura în lumina Ortodoxiei, Minunatele întâmplări ale inimii & alte povestiri, Fără frică, Mărturisitorul de care vă temeţi, Poemul iubirii veşnice.
Locaţia evenimentului este Sala de conferinţe a Curţii Brâncoveneşti din Constanţa – Str. Vasile Lupu, nr 43-45. Accesul este gratuit!

1820 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.